Ψάχνουν υπουργείο στον Άδωνι – αλλά στα μεγάλα πόστα έχουν προτεραιότητα άλλοι

Ψάχνουν υπουργείο στον Άδωνι – αλλά στα μεγάλα πόστα έχουν προτεραιότητα άλλοι

Τα σενάρια για το κυβερνητικό σχήμα την επόμενη των εκλογών δίνουν και παίρνουν, με ονόματα να κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές. Και ενώ για όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ και άλλους προβεβλημένους παράγοντες, γράφονται και ακούγονται πληροφορίες, έως και βεβαιότητες για τα οφίκια που θα αναλάβουν, για έναν δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο στίγμα για την… κυβερνητική του τύχη. Πρόκειται για τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος φεύγει μεν από το Ανάπτυξης, αλλά ουδείς τον αναφέρει ως υποψήφιο για κάποιο μεγάλο υπουργείο.

Κάτι που ειπώθηκε κάποια στιγμή για το Ενέργειας, θεωρήθηκε μη έγκυρο και σχεδόν απίθανο, ενώ ακροθιγώς αναφέρεται ότι επόμενος προορισμός του μπορεί να είναι ένα από τα υπουργεία Εμπορικής Ναυτιλίας και Αγροτικής Ανάπτυξης. Πόστα σαφώς υποδεέστερα πολιτικά της «τρέχουσας εσωκομματικής αξίας» του, που θα έλεγαν και οι άνθρωποι της αγοράς.

Πάντως, είναι μάλλον σίγουρο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον θέλει και στην επόμενη κυβέρνηση, οπότε θα έχει ενδιαφέρον ποια (χρυσή;) τομή θα βρεθεί…   
Γ.Μ.

.ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα