Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι: Έντονες αντιδράσεις για την επίθεση του Ψαριανού στους καθηγητές

Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι: Έντονες αντιδράσεις για την επίθεση του Ψαριανού στους καθηγητές

Έντονες αντιδράσεις για την επίθεση του Ψαριανού στους καθηγητές: Νομικές διαδικασίες προανήγγειλε η ΟΛΜΕ

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ευθεία επίθεση που εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρης Ψαριανού, ο οποίος σε δημόσια τοποθέτησή του χαρακτήρισε τους καθηγητές «καθάρματα, αλήτες και σκουλήκια» λίγες ώρες μετά το δεύτερο κατά σειρά αλαλούμ με την Τράπεζα Θεμάτων.

«Για απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν θα γίνει ανεκτή» κάνει λόγο η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωσή της προαναγγέλλοντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά του υποψηφίου βουλευτή.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ψαριανός καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών και του λειτουργήματός τους. Εχθές, μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, εξέφρασε για άλλη μία φορά το μένος του για τους/τις εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή.

 
Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.
Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της.

ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσε τον Μητσοτάκη να λάβει θέση
 Αντίδραση όμως υπήρξε και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε ανακοίνωσή του κάλεσε τον Μητσοτάκη να καταδικάσει τις δηλώσεις και να διαγράψει τον κ. Ψαριανό.

«Έχουν περάσει ώρες από το υβριστικό παραλήρημα Ψαριανού κατά των καθηγητών και η ΝΔ κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να καταδικάσει εδώ και τώρα τις δηλώσεις Ψαριανού, να τον πετάξει από τις λίστες της και να διαγραφεί από τη ΝΔ. 

Διαφορετικά θα σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον Ψαριανό πως οι καθηγητές είναι «αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Η επίθεση του Ψαριανού

Στην ανάρτησή του στο Twitter, ο υποψήφιος στην Β3 εκλογική περιφέρεια του Νότιου Τομέα Αθηνών, έγραψε τα εξής (σ.σ. διατηρούμε την ορθογραφία του γράφοντος): «Οι ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ τών παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή "χάκερς" - πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων. Είναι Μεγάλα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλίκια είναι. Αλήτες.Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι...»

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα