Εκλογές 2023: Που ρίχνουν το βάρος της προεκλογικής τους εκστρατείας Μητσοτάκης – Τσίπρας

Εκλογές 2023: Που ρίχνουν το βάρος της προεκλογικής τους εκστρατείας Μητσοτάκης – Τσίπρας

Ο Πρωθυπουργός θα συνεχίζει αύριο την περιοδεία του στην Κρήτη, ενώ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί λαϊκές συνοικίες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε ήδη περιοδείες ενώ σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που λειτούργησε η Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ρυθμούς προεκλογικής εκστρατείας κινούνται και πάλι από το πρωί τα κόμματα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεκινά την νέα του πορεία προς τις κάλπες από την Κρήτη που στις προηγούμενες εκλογές βάφτηκε για πρώτη φορά μπλε.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από την Σητεία κάλεσε τους πολίτες να μην εφησυχάσουν λεπτό και να σπεύσουν να ενισχύσουν την Νέα Δημοκρατία και στην δεύτερη αναμέτρηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να δώσει έμφαση στο πρόγραμμα.

Αμέσως μετά θα συνεχίσει τις περιοδείες στην υπόλοιπη Ελλάδα ενώ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα βρεθεί για το διήμερο με τον γιο του στο Άγιο όρος.

Μητσοτάκης: Το μοναδικό εμπόδιο για τη νίκη είναι ο εφησυχασμός

Ανασυγκρότηση και αντεπίθεση για τις δεύτερες κάλπες
Περιοδείες ξεκινά από αύριο και ο Αλέξης Τσίπρας που θα βρεθεί στην Νίκαια ενώ ήδη από σήμερα ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους και τα στελέχη της Εκλογικής Επιτροπής.

Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μία θετική αίσθηση πως ο τρόπος που καθιερώθηκε έχει αρχίσει να αποδίδει.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας ανέδειξε μία βασική πτυχή του προγράμματος, η οποία αφορά μια εκκρεμότητα που αφήνει η ΝΔ και αφορά σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες που λήγει η ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

Ένας επιπλέον παράδειγμα είναι το εργατικό ατύχημα στο Πέραμα όπου και εκεί φαίνεται πως με τον νόμο Χατζηδάκη υπάρχει μία έκρηξη ατυχημάτων και δηλώνουν πως υπάρχει ανάγκη για επανίδρυση του σώματος επιθεώρησης εργασίας.

Τσίπρας: Σκέφτηκα να παραιτηθώ μετά το αποτέλεσμα αλλά είπα ότι δεν έχω δικαίωμα να λιποτακτήσω

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα