Μητσοτάκης στους βουλευτές ΝΔ: Στις εκλογές ηττήθηκε η τοξικότητα και η πόλωση

Μητσοτάκης στους βουλευτές ΝΔ: Στις εκλογές ηττήθηκε η τοξικότητα και η πόλωση

Στους βουλευτές του κόμματος στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους ζήτησε να είναι σε εφησυχασμό και να μην δείξουν αλαζονεία..

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι «ο αγώνας δεν έχει τελειώσει ακόμα, κανένα από τα αποτελέσματα δεν προσμετρώνται και όλα ξεκινούν πάλι από την αρχή».

«Στις εκλογές νίκησε ο ρεαλισμός και ο πραγματισμός και ηττήθηκε η τοξικότητα και η πόλωση», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί η ΝΔ επικράτησε ακόμα και σε λαϊκές συνοικίες της Αθήνας που κάποιοι θεωρούσαν κάστρα της αντιπολίτευσης.

«Ήμουν σίγουρος», είπε ακόμα «ότι η μεγάλη προσπάθεια θα κέρδιζε την επιβράβευση των πολιτών».

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών «μας γεμίζει ευθύνη» και πως υπάρχει μόνο μια πρόταση διακυβέρνησης στον τόπο και αυτή είναι η αυτοδύναμη ΝΔ.

«Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για κυβέρνηση όχι για αντιπολίτευση», υπογράμμισε και τόνισε ότι αντίπαλος είναι ο εφησυχασμός και η χαλάρωση αλλά και τα προβλήματα των πολιτών.

Παράλληλα ζήτησε από τα στελέχη του να σιγουρευτούν ότι θα υπάρχει η μέγιστη δυνατή προσέλευση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεψε τους βουλευτές του να επιδείξουν μετριοπάθεια σεμνότητα και έμφαση στον θετικό προγραμματικό λόγο και να αφήσουν τους άλλους να τσακώνονται για το ποιος θα είναι αντιπολίτευση.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα