Ξεχειλίζει η αγωνία: Γιατί δεν μίλησε ο Βούτσης;

Ξεχειλίζει η αγωνία: Γιατί δεν μίλησε ο Βούτσης;

Ξεχειλίζει η... αγωνία και η... ευαισθησία σε εφημερίδες και ιστοσελίδες που πρόσκεινται στη ΝΔ γιατί δεν μίλησε ο... Βούτσης χθες στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

 Τέτοιο πάθος για να ακουστούν οι απόψεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τόση ευαισθησία για το «σιωπητήριο» που επέβαλε ο Αλέξης, όπως και να το δούμε τουλάχιστον εντυπωσιάζει.

Πέρα όμως από την πλάκα, είναι εμφανές ότι η Πειραιώς και τα φίλια ΜΜΕ έχουν αποφασίσει να παίξουν δυνατά στο επόμενο διάστημα μέχρι τις εκλογές όποιον πικραμένο νομίζουν ότι κάνει ζημιά στον Αλέξη. Γιατί αυτός είναι ο στόχος τους.

Άλλος παίζει τους «53», άλλος ξαφνικά ανακάλυψε την τεράστια πολιτική προσωπικότητα του... Ηλιόπουλου, κάποιοι νοσταλγούν τον... Σακελλαρίδη, ορισμένοι σπρώχνουν την Έφη, αρκετοί θυμήθηκαν τη λαμπρή πολιτική παρουσία του Ευκλείδη και πάει λέγοντας.

Είπαμε, ο στόχος είναι ένας και σαφής: «Τελειώστε με τον Τσίπρα». Το ότι υπάρχουν αρκετοί στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν καταλαβαίνουν ποιοι και γιατί τους χρησιμοποιούν, δεν μας κάνει καμμιά εντύπωση. Εκεί δεν κατάλαβαν άλλα, ακόμη προφανέστερα.

Κ.Α.

.ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα