Υπηρεσιακός υπουργός ο στρατηγός που πριν ένα χρόνο τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ

Υπηρεσιακός υπουργός ο στρατηγός που πριν ένα χρόνο τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ

Ως «ηθική αποκατάσταση» του πρώην αρχηγού ΓΕΣ Χαράλαμπου Λαλούση μπορεί να ερμηνευτεί η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιλεγεί για υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ήταν ένας εκ των αρχηγών Γενικών Επιτελείων που κατά την περίοδο αποκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών είχε διαπιστωθεί ότι επαρακολουθείτο.

Ο στρατηγός Λαλούσης, εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας από εκείνο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ως Α/ΓΕΣ έκανε χαμηλές πτήσεις και χωρίς φανφάρες αντέκρουσε εμπράκτως την υβριδική επίθεση στον Έβρο και αθόρυβα το ΓΕΣ έφτιαξε τον φράχτη. Ήταν δε τόσο «καθαρός» που όταν η ΕΥΠ τοποθέτησε «βεντούζες» στο κινητό του δεν μπόρεσε να αλιεύσει κάτι το επιλήψιμο και γι αυτό δεν συνέταξε κανένα «Υπηρεσιακό Σημείωμα», σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που παρακολουθούνταν.

Στην Κατεχάκη όπου πλέον θα βρίσκεται ο Μπάμπης Λαλούσης για ένα μήνα ως υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη, οι «βεντούζες» τον χαρακτήρισαν «καλοκάγαθο χριστιανό» - πλην όμως… κακοποιημένο από μπούλινγκ προϊσταμένου του…

Δ.Β.

.ieidiseis.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα