Γεραπετρίτης: Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε μια οικοδομή και όχι την αίθουσα τοπικής τηλεδιοίκησης της Λάρισας

Γεραπετρίτης: Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε μια οικοδομή και όχι την αίθουσα τοπικής τηλεδιοίκησης της Λάρισας

Επίθεση στον  Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον για πολιτική σκοπιμότητα εξαπέλυσε από τη Βουλή ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα.

Ο κ. Γεραπετρίτης υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε μια οικοδομή η οποία θα είναι έτοιμη τον Σεπτέμβριο αλλά δεν μπήκε στον κόπο να επισκεφθεί τον χώρο της τοπικής τηλεδιοίκησης ακριβώς δίπλα, εκεί που όπως είπε ελήφθησαν οι μοιραίες αποφάσεις του σταθμάρχη τη νυχτα του δυστυχήματος στα Τέμπη. 

«Αμφισβητείτε ότι στον σταθμό Λάρισας γίνεται αυτόματη χάραξη και ότι για 8,5 χλμ ο σταθμάρχης θα μπορούσε να γίνει παρακολούθηση του τρένου. Δέχεστε κ. Παππά να πάμε μαζί να το δούμε; Παρακαλώ όλους τους εκπροσώπους της Βουλής να πάμε να το δούμε» είπε ο κ. Γεραπετρίτης απευθυνόμενος στον Ν.Παππά. 

Κατά τον Υπουργό Επικρατείας ο κ. Τσίπρας πήγε εκεί που από τη φωτιά του 2015 είχε υποβαθμιστεί το σύστημα και δεν μπορούσε να γίνει αυτόματη χάραξη. «Αυτόματη χάραξη μπορούσε να γίνει από τον τοπικό σταθμό τον οποίο ο κ. Τσίπρας δεν επισκέφθηκε» είπε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα