Κυριάκος Μητσοτάκης: Να θυμηθουμε που ήταν Ελλάδα το 2019 και που σήμερα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Να θυμηθουμε που ήταν Ελλάδα το 2019 και που σήμερα

Καθώς η χώρα πλησιάζει προς τις εθνικές εκλογές ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το Μαρούσι.

«Θα είναι μια ευκαιρία να γίνει ένας συνολικός απολογισμός, και να θυμηθούμε πού ήταν η Ελλάδα το 2019 και πού είναι η Ελλάδα σήμερα», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Να θυμίσουμε στους πολίτες ότι όταν ήρθαμε στα πράγματα η ανεργία ήταν στο 17% και σήμερα είναι στο 11% και βαίνει μειούμενη», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην μείωση των φόρων και των εισφορών, αλλά και στην πρόσφατη αύξηση του κατώτατου μισθού από τα 650 στα 780 ευρώ.

«Και ξέρουμε, δεν έχουμε αυταπάτες, ότι πολλοί συμπολίτες μας τα βγάζουν πέρα δύσκολα και ότι οι μισθοί στην πατρίδα μας είναι ακόμα χαμηλοί. Όμως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να τους βελτιώσουμε και να δώσουμε σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα καλύτερα εισοδήματα», δήλωσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε την βελτίωση των επαφών των πολιτών με το Δημόσιο μέσω του Gov.gr και την μείωση του χρόνου απόδοσης των συντάξεων στους δικαιούχους από τα δύο χρόνια που ήταν στους δύο μήνες, ενώ επεσήμανε την αύξηση του κύρους της χώρας στην Ευρώπη.

«Είναι μια χώρα ασφαλής, είναι μια χώρα με ενισχυμένες τις Ένοπλες Δυνάμεις. Το δωδέκατο Rafale προσγειώθηκε χθες στην Τανάγρα».

Τέλος, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους πολίτες να προσέλθουν σε αυτή την προεκλογική περίοδο, που ουσιαστικά έχει ήδη ξεκινήσει, με τη σεμνότητα αλλά και την αυτοπεποίθηση που απαιτείται.

«Ο εδώ και 17 μέρες κρυπτόμενος κ. Μητσοτάκης, μετά την χυδαία αποποίηση ευθυνών, εμφανίστηκε σήμερα υπό τις οδηγίες του Αμερικάνου επικοινωνιολόγου του στο Μαρούσι, υπό την προστασία διμοιριών των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ καθώς και μεταφερόμενων οπαδών της ΝΔ που εμφανίστηκαν ως δήθεν «κάτοικοι που τον επευφημούσαν», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του εγγυήθηκε πως θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει τον αγώνα να αλλάξει δραστικά την χώρα.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα