ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μαρούσι: Χυδαία αποποίηση ευθυνών - Οπαδοί της ΝΔ εμφανίστηκαν ως δήθεν κάτοικοι

ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μαρούσι: Χυδαία αποποίηση ευθυνών - Οπαδοί της ΝΔ εμφανίστηκαν ως δήθεν κάτοικοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για «χυδαία υποκρισία». Αφορμή στάθηκε η περιοδεία του πρωθυπουργού στο Μαρούσι.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στην εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαρούσι και στα όσα είπε εκεί, λέγοντας πως «ο εδώ και 17 μέρες κρυπτόμενος κ. Μητσοτάκης, μετά την χυδαία αποποίηση ευθυνών, εμφανίστηκε σήμερα υπό τις οδηγίες του Αμερικάνου επικοινωνιολόγου του στο Μαρούσι, υπό την προστασία διμοιριών των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ καθώς και μεταφερόμενων οπαδών της ΝΔ που εμφανίστηκαν ως δήθεν κάτοικοι που τον επευφημούσαν’». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για χυδαία υποκρισία, λέγοντας πως αυτή «δεν επιβεβαιώνεται μόνο από τη σπουδή του αποκλειστικά για την επικοινωνία και την ψηφοθηρία πάνω στην τραγωδία. Ούτε από το γεγονός ότι κυβερνά 4 χρόνια με ρουσφέτια και αναξιοκρατία και τώρα θυμήθηκε δήθεν να τα βάλει με το  πελατειακό και αναχρονιστικό κράτος». 

Προσθέτει πως «επιβεβαιώνεται και από το θράσος του να μιλήσει για “δικαίωση των θυμάτων” των Τεμπών, την ώρα που για να αποποιηθεί των ευθυνών του έχει βάλει τον κ. Γεραπετρίτη να λέει χυδαία ψέματα πως το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα λειτουργούσε, για να διαψευσθεί από εργαζόμενους, τον ΟΣΕ, σταθμάρχες και εν τέλει και τηλεοπτικά συνεργεία που αποκαλύπτουν ένα γιαπί εκεί που μέχρι τον Ιούλιο του 2019 υπήρχε το κέντρο τηλεδιοίκησης».

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα