Γιάνης Βαρουφάκης: Κατέθεσε για την επίθεση που δέχθηκε – Δεν αναγνωρίζει τους συλληφθέντες

Γιάνης Βαρουφάκης: Κατέθεσε για την επίθεση που δέχθηκε – Δεν αναγνωρίζει τους συλληφθέντες

Στην 1η ανακρίτρια Ανηλίκων κατέθεσε ο γενικός γραμματέας του Μέρα 25, Γιάννης Βαρουφάκης, για την επίθεση σε βάρος του σε εστιατόριο των Εξαρχείων.

Ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος δεν δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, δεν αναγνώρισε κανέναν από τους δυο συλληφθέντες ως δράστες της επίθεσης. Όπως είπε, στη δήλωσή του, είναι σε θέση να αναγνωρίσει μόνο τον άνθρωπο που τον χτύπησε, τον οποίο περιέγραψε ως σωματώδη, ηλικίας περίπου 25 ετών.

Ο γενικός γραμματέας του Μέρα 25, επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης, ζητώντας από τον Πρωθυπουργό, την αποπομπή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου καθώς όπως είπε , έσπευσε να μιλήσει για ταυτοποίηση των υπαιτίων της επίθεσης, πριν καταθέσει στην Αστυνομία ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας.

Σήμερα απολογείται στην ανακρίτρια και ο 19χρονος που συνελήφθη την Τετάρτη ως ένας από τους 7 που συμμετείχαν στην επίθεση. Όσον αφορά στον 35χρονο που προσήχθη χθες για τα επεισόδια του Συντάγματος και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ανήκει στην ομάδα των Εξαρχείων, με εντολή της ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος, έως ότου η δικαστική λειτουργός αποφασίσει αν θα ζητήσει την άσκηση δίωξης σε βάρος του και τον καλέσει σε απολογία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα