Στην κηδεία του Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα θα μεταβεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην κηδεία του Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα θα μεταβεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τρίπολη για την κηδεία του Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, θα μεταβεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας έχασε τη ζωή του μετά την συντριβή του Φάντομ νότια της Ανδραβίδας και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει το παρών στην κηδεία του με το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, εξέφρασε την οδύνη του για την επιβεβαίωση του θανάτου του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και κυβερνήτη του μοιραίου Φάντομ που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Ανδραβίδας.

«Την εθνική οδύνη κάνει ακόμη βαρύτερη η είδηση της απώλειας του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ύστερα από εκείνη του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ο κυβερνήτης του μαχητικού μας έπεσε μαζί με τον συγκυβερνήτη του την ώρα του καθήκοντος, υπηρετώντας την πατρίδα. Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του ιπταμένου Σμηναγού. Η Πολεμική Αεροπορία και ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούν. Θρηνούν και τιμούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα