Qatargate: Ρήξη στη σχέση της Καϊλή με τον σύζυγό της - Η δήλωση φωτιά

«Πώς επέτρεψε αυτό το τέρας, όπως μου το είπε εμένα, το τοξικό, να είναι μέσα στο σπίτι τους και να μην την έχει ενημερώσει;».

Αυτή η δήλωση της Εύας Καϊλή που μετέφερε ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δείχνει τη ρήξη στην οποία έχει φτάσει το ζευγάρι.

Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι ήταν κάποτε ο άνθρωπος που με την Εύα Καϊλή μοιράζονταν τις ίδιες αξίες. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που τώρα αποκαλεί τοξικό τέρας μέσα από τις φυλακές Χάρεν όπου βρίσκεται πάνω από δύο μήνες. Είναι οργισμένη και μιλά άσχημα για τον πατέρα του παιδιού της.

«Η κυρία Καϊλή είναι για αυτήν τη βαλίτσα προδομένη, από τον άνθρωπο με τον οποίο γεννήσανε ένα παιδί μαζί (…)».

Στρυμωγμένος

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι είναι πολύ στρυμωγμένος χαρακτηρίζοντάς τον σημαντικό στέλεχος της ομάδας του Qatar Gate. Όπως περιγράφουν, ο Παντσέρι δε μιλούσε καθόλου αγγλικά και έτσι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή ήταν παρών στις περισσότερες συναντήσεις.

Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή θα παρουσιαστεί εντός της εβδομάδας στο προδικαστικό συμβούλιο για το αίτημα αποφυλάκισής του.

Καταιγιστικές εξελίξεις

Υπό άκρα μυστικότητα συνεχίζεται η έρευνα των βελγικών Αρχών για το Qatar Gate και όλοι πλέον κρέμονται από τα χείλη του φερόμενου εγκεφάλου, Αντόνιο Παντσέρι.

Η συμφωνία πάντως του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή φαίνεται να τίθεται σε εφαρμογή.

«To Βέλγιο ανακάλεσε το αίτημα έκδοσης της κόρης και της συζύγου Παντσέρι», αναφέρει η «La Stampa».

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της κατάθεσης του Αντόνιο Παντσέρι ο Βέλγος εισαγγελέας Μισέλ Κλεζ φαίνεται πως έστειλε αίτημα να αναιρεθεί η έκδοση των δύο γυναικών παρά το γεγονός ότι ο ρόλος τους είναι αρκετά σημαντικός.

Όπως φαίνεται, ο Παντσέρι έδωσε αρκετές πληροφορίες για τη συνέχεια των ερευνών, με πολλούς να μιλούν για ονόματα και ευρωβουλευτές πολλών εθνικοτήτων.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα