Υποκλοπές: Αύριο ο Τσίπρας θα φέρει στη Βουλή ονόματα μετά την ενημέρωση από Ράμμο

Υποκλοπές: Αύριο ο Τσίπρας θα φέρει στη Βουλή ονόματα μετά την ενημέρωση από Ράμμο

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει στην κατοχή του τον φάκελο με τα ευρήματα της ΑΔΑΕ για πρόσωπα που παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ. Όπως φαίνεται, αύριο θα τα παρουσιάσει στη Βουλή.

Προηγείται ωστόσο σήμερα, η συνάντηση που έχει στο Προεδρικό Μέγαρο με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στις 6 το απόγευμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να την ενημερώσει τόσο για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για όλα τα κρίσιμα θεσμικά ζητήματα και τις ανησυχίες του για αυτά σε συνάρτηση με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των υποκλοπών. Παράλληλα όμως θα την ενημερώσει και για τα ευρήματα της Ανεξάρτητης Αρχής.

Εν τούτοις πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διευκρινίζουν ότι δεν είναι το Προεδρικό Μέγαρο, το βήμα από όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τα ονόματα αυτά. Τονίζουν παράλληλα, ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει θεσμική υποχρέωση να ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενώ ταυτόχρονα απορρίπτουν τη θέση ότι επιχειρείται να της ασκηθεί πίεση.

Συνεργάτες του προέδρου διευκρινίζουν περαιτέρω, προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα και την επόμενη κίνηση πως: «Ο Αλεξης Τσίπρας είναι θεσμικός και δε πρόκειται να πει ονόματα ούτε στο πεζοδρόμιο ούτε στα τηλεοπτικά στούντιο, παρά μόνο όπως οφείλει από το βήμα της βουλής στο ναό της δημοκρατίας».

Συγκεκριμένα, αύριο αναμένεται να λάβει το λόγο και να τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου για την υγεία στην Ολομέλεια.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα