Βασίλης Τσιάρτας: Υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη

Βασίλης Τσιάρτας: Υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας που πολλές φορές έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τις ακραίες απόψεις του, θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με την Εθνική Δημουργία, το κόμμα του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Θάνος Τζήμερος με ανάρτησή του στο facebook. 

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην πρώτη γραμμή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ τον διακεκριμένο διεθνή ποδοσφαιριστή και θαρραλέο πατριώτη, Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος θα αγωνιστεί μαζί μας ως υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, υπερασπίζοντας το εθνικό συμφέρον, τις φιλελεύθερες ιδέες και την ανάγκη μεταρρυθμίσεων στην χώρα, με το ίδιο πάθος, επιμονή και αποτελεσματικότητα που επέδειξε ως αθλητής, φέρνοντας την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης» έγραψε ο Θάνος Τζήμερος.

 Σε δήλωση για την υποψηφιότητά του, ο Βασίλης Τσιάρτας δηλώνει μεταξύ άλλων κατά της βίας και του ρατσισμού…

«Εκτιμώ τη συνέπεια του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη και τη σταθερότητά τους στον αγώνα τους για μια ισχυρή Ελλάδα. Έχουν δεχθεί, όπως και εγώ, ποταμούς λάσπης, επιθέσεις με βόμβες και διώξεις από όσους αντί επιχειρημάτων χρησιμοποιούν τη βία. Δηλώνω για πολλοστή φορά ότι είμαι κατά της βίας, με οποιαδήποτε μορφή κι αν εκδηλώνεται, είμαι επίσης σθεναρά κατά του ρατσισμού, αλλά είμαι ταυτόχρονα υπέρ του δικαιώματος των πολιτών της χώρας μας, να αποφασίζουμε εμείς, και όχι οι ΜΚΟ, με ποιον τρόπο θα ζούμε, πόσους και ποιους θα δεχθούμε στο σπίτι μας, και του δικαιώματος να αρνηθούμε την είσοδο όταν γίνεται παράνομα και συνιστά απειλή» αναφέρει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ…

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Βασίλης Τσιάρτας είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή για τρανσφοβική ανάρτηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα