Υπόθεση Qatargate: Στον Βέλγο ανακριτή ο πατέρας της Εύας Καϊλή

Υπόθεση Qatargate: Στον Βέλγο ανακριτή ο πατέρας της Εύας Καϊλή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του χρηματισμού ευρωβουλευτών στην οποία εμπλέκεται η προφυλακισμένη Εύα Καϊλή. Σε νέα κατάθεση οδηγείται αιφνιδιαστικά σήμερα ο πατέρας της, καθως και η σύντροφός του, στο πλαίσιο του σκανδάλου διαφθοράς του Καταρ.
Σήμερα Τετάρτη, ο πατέρας της Εύας Καϊλή και η σύντροφός του, θα βρεθούν ενώπιον του Βέλγου ανακριτή. Ο λόγος της κλήσης του πατέρα της ευρωβουλευτού δεν είναι γνωστός, διότι το βελγικό σύστημα προβλέπει ότι όσοι καλούνται από τον ανακριτή, μαθαίνουν το κατηγορητήριο επί τόπου.

Αυτό που είναι γνωστό ωστόσο είναι ότι, ο πατέρας της Εύας Καϊλή, είχε συλληφθεί από την βελγική αστυνομία την πρώτη μέρα μάλιστα που ξέσπασε το σκάνδαλο, καθώς είχε στην κατοχή του μία βαλίτσα που πήρε από το διαμέρισμα της Εύας Καϊλή και είχε μέσα 600.000 ευρώ.

«Θρίλερ» επικρατεί για το εάν θα γίνει νέα απολογία της ευρωβουλευτού στον Βέλγο ανακριτή σήμερα, με τις πιθανότητες να κλίνουν προς το γεγονός ότι η κ. Καϊλή θα καταθέσει εκ νέου στις βελγικές ανακριτικές αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO