Εύα Καϊλή: Χαμός στα διεθνή ΜΜΕ για τα ακριβά της γούστα

Τα ευρωπαϊκά μέσα πλέον σκάβουν στο παρελθόν της Εύας Καϊλή με εκτενή ρεπορτάζ. Η βρετανική Daily Mail, αναφέρεται στην πολυτελή ζωή της, η γερμανική Bild δείχνει την Εύα Καϊλή σε παλαιότερο βίντεο φωτογράφησης να δαγκώνει ένα μήλο, αναφέροντας ότι "η Εύα Καϊλή δεν φαινόταν ούτε τότε να έχει την αγνή αθωότητα της βιβλικής Εύας" ενώ πολλά ρεπορτάζ αναφέρονται σε παρέες με Ρώσους ολιγάρχες και μεγιστάνες.

Ως γνήσια Εύα ποζάρει με ένα μήλο. Αυτή ήταν η ιδέα για τη φωτογράφηση της Εύας Καϊλή για το περιοδικό Adore τον Οκτώβριο του 2014, λίγους μήνες μετά την εκλογή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Δάγκωσε το μήλο και άφησε τον εαυτό της να εκδιωχθεί από τον ευρωπαϊκό παράδεισο; Οι όμορφες εικόνες μοιάζουν προφητικές» σχολιάζει σαρκαστικά η εφημερίδα Bild.

«Ακόμα και τότε η Καϊλή δεν φαινόταν να έχει την αγνή αθωότητα της βιβλικής Εύας, προτού εκδιωχθεί από τον Παράδεισο» προσθέτει η γερμανική εφημερίδα.

Και σημειώνει ότι η εγγύτητα της Καϊλή με Ρώσους ολιγάρχες ήταν ζήτημα στους ελληνικούς πολιτικούς κύκλους επί χρόνια.

Για εντυπωσιακή άνοδο στο πολιτικό στερέωμα των Βρυξελλών και ενδεχόμενη συντριβή της Καϊλή πίσω στη Γη, κάνει λόγο η βρετανική ταμπλόιντ Daily Mail.

Σέλφις στην παραλία, παρέες με μεγιστάνες όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον.Η πολυτελής ζωή της Εύας Καϊλή, παρουσιάστρια ειδήσεων και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου κατηγορείται για δωροδοκία από το Κατάρ.

Η Εύα Καϊλή έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, έναν Ιταλό σύντροφο, έναν τρόπο ζωής στα πρότυπα του τζετ σετ και μία κόρη. Ήταν αγκαλιά με ανθρώπους όπως ο μεγιστάνας Ρίτσαρντ Μπράνσον, που την κάλεσε για διακοπές στο ιδιωτικό νησί του στην Καραϊβική. Η Καϊλή άρχισε να ασκεί δύναμη και επιρροή. Με λίγα λόγια, είχε τον κόσμο στα πόδια της και τώρα κινδυνεύει να χάσει τα πάντα, προσθέτει η βρετανική εφημερίδα.

Το γνωστό για την καυστικότητά του γαλλικό σατυρικό περιοδικό Σαρλί Εμπντό κυκλοφορεί σήμερα με αυτό το εξώφυλλο:

«Ευτυχισμένος σαν Καταριανός στην Ευρώπη με πόρνες και βουλευτές» λέει ο εμίρης, στο σκίτσο του περιοδικού με το ανατρεπτικό χιούμορ.

«Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή ενώπιον δικαστηρίου των Βρυξελλών. Κατηγορείται μαζί με άλλους τρεις για σκάνδαλο δωροδοκίας που συνδέεται με τον οικοδεσπότη του Μουντιάλ, το Κατάρ. Σαν να βγαίνει από τις σελίδες βιβλίου. Πλήθος δημοσιογράφων περιμένουν έξω από την αίθουσα όπου η γυναίκα που ήταν κάποτε το σύμβολο της νεότητας και του δυναμισμού στην Ευρωβουλή, αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά μαζί με τρεις Ιταλούς άνδρες. Η υπόθεση είναι πολύ θολή» μεταδίδει η Deutshe Welle.

Διαφθορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η Εύα Καϊλή «αγνοούσε» την ύπαρξη των χρημάτων που βρέθηκαν στο σπίτι της, μεταδίδει το δίκτυο BFM.

«Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή ενώπιον δικαστή. Είναι μεταξύ των τεσσάρων κατηγορουμένων. Οι Βέλγοι ανακριτές βρήκαν 1,5 εκατομμύρια ευρώ σε δυο σπίτια και σε μια βαλίτσα. Η υπόθεση συνδέεται με το λόμπι από το Κατάρ που φιλοξενεί το Παγκόσμιο Κύπελο. Το Κατάρ αρνείται επιλήψιμες πράξεις» μεταδίδει το BBC.

Το BBC μεταδίδει ότι ο πρώην ευρωβουλευτής Παντσέρι, με τον οποίον συνεργαζόταν ο σύντροφος της Καϊλή, κατηγορείται για δωροδοκία και από το Μαρόκο και ότι το σκάνδαλο έχει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις μέσα στην Ευρωβουλή.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα