Κωνσταντίνος Φλώρος: Το μήνυμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ για τον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας

Κωνσταντίνος Φλώρος: Το μήνυμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ για τον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας

 «Σήμερα γιορτάζει η Αγία Μεγαλομάρτυς Βαρβάρα και μαζί της γιορτάζουν οι Πυροβολητές μας, που την έχουν ως Προστάτιδά τους.

Χρυσές σελίδες δόξας και κραταιά η προσφορά τους στους Αγώνες του Έθνους. Οι Έλληνες Πυροβολητές μεγαλούργησαν με τη θρυλική ακρίβεια των πυρών τους, αποτελώντας αξεπέραστα πρότυπα για όλους τους νεότερους συναδέλφους τους στο Όπλο» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας.

«Οι Αξιωματικοί και οι Οπλίτες με τα μαύρα επιράμματα στο πέτο εκπαιδεύονται σκληρά στις Μονάδες και στα Σχολεία του ένδοξου Όπλου τους, για να είναι πάντοτε έτοιμοι να τιμήσουν τις ηρωικές παραδόσεις που παρέλαβαν και να εκπληρώσουν στο ακέραιο την Αποστολή τους.

Η προσφορά, οι ικανότητες και οι δυνατότητες των Πυροβολικού μας αναδεικνύουν το Όπλο ως ένα από τα ισχυρότερα μέσα της Ελληνικής Άμυνας και Αποτροπής. Χρόνια πολλά στο ένδοξο Ελληνικό Πυροβολικό! "Η Αγία Βαρβάρα σώζοι το Πυροβολικόν" και καθοδηγεί τους Πυροβολητές μας! "Ισχύς δια της Γνώσεως"», πρόσθεσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.