Αποκάλυψη από τα Νέα: Υπό παρακολούθηση η Ντόρα, ο Κώστας και η Αλεξία Μπακογιάννη

Αποκάλυψη από τα Νέα: Υπό παρακολούθηση η Ντόρα, ο Κώστας και η Αλεξία Μπακογιάννη

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων με τα «Νέα» να αποκαλύπτουν ότι η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Αλεξία Μπακογιάννη να βρίσκονται υπό παρακολούθηση.

Η είδηση γίνεται γνωστή μέσα από ένα σύντομο σχόλιο – αναφορά από τη στήλη του Mικροπολιτικού στα «Νέα», το οποίο κάνει σοβαρή αίσθηση, καθώς αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπό παρακολούθηση έχοντας λάβει το κακόβουλο link,  ακόμα και η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και τα παιδιά της η Αλεξία Μπακογιάννη και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Τι γράφει στη στήλη του ο Μικροπολιτικός γράφει για την παρακολούθηση Ντόρας, Κώστα και Αλεξία Μπακογιάννη

«Από διασταυρωμένες πηγές προκύπτει η πληροφορία ότι στα κινητά που ήταν υπό παρακολούθηση, συμπεριλαμβάνονται αυτά της Ντόρας, της Αλεξίας και του Κώστα Μπακογιάννη. Φαίνεται, δηλαδή – σύμφωνα με πληροφορίες πάντα – να είχαν λάβει και ενεργοποιήσει κακόβουλα link με sms από το γνωστό λογισμικό. Με αποτέλεσμα να μπουν κι αυτοί σε αυτόν τον κυκεώνα. Εφόσον η πληροφορία αυτή ισχύει, μιλάμε για κάτι πάρα πολύ λυπηρό. Ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι υπάρχουν δεσμοί αίματος που ενώνουν αυτή την οικογένεια με ένα από τα φερόμενα ως κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης αυτής, τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Αν και εφόσον ισχύει αυτό – το τονίζω – καταδεικνύει, δυστυχώς, ότι δεν υπήρχαν ούτε τα στοιχειώδη όρια σε αυτή την ιστορία. Η αλήθεια μένει να αποδειχθεί, βέβαια, από την έρευνα των Αρχών».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα