Τουρκία: Προκλητικός και πάλι ο Ερντογάν απέναντι στην Ελλάδα

Τουρκία: Προκλητικός και πάλι ο Ερντογάν απέναντι στην Ελλάδα

Νέες απειλές προς την Ελλάδα εξέφρασε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν. Ψύχραιμη η χώρα μας απέναντι στις απειλές του, καθώς δεν θέλει να χάσει η Τουρκία τις σχέσεις με τη Δύση. 

Σε εξέλιξη οι έρευνες νότια Πελοποννήσου & Κρήτης

Την ίδια ώρα, προχωρούν με σταθερά βήματα οι έρευνες για το φυσικό αέριο νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και της Κρήτης, με το Sanco Swift να είναι ανοιχτά του Μεσσηνιακού κόλπου.

Οι Τούρκοι απασφαλίζουν και μοναδικό θέμα στον Τύπο της γείτονος είναι η Ελλάδα.

«Η Τουρκία το μοναδικό θέμα στον Ελληνικό Τύπο», γράφει η «Hurriyet» για να διασκεδάσει τα πνεύματα, και σε άλλο δημοσίευμα θα παρουσιάσει τη θέση του Ερντογάν που αφήνει υπονοούμενα και κατά της χωράς μας.

«Αυτοί που υποστηρίζουν τους τρομοκρατικούς οργανισμούς είναι συνένοχοι σε κάθε σταγόνα αίματος που έχει χυθεί».

Τουρκική επίθεση για την τραυματισμένη Ελληνίδα

Οι επιθέσεις του τουρκικού Τύπου συνεχίζονται όμως για την Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην Κωνσταντόπουλε. Η «Sabah» λέει:

«Αποκαλύφθηκε το ψέμα του ελληνικού Τύπου. Οι δικοί τους πολίτες αρνήθηκαν τη συκοφαντία που έριξαν στην Τουρκία, Υποστηρίχθηκε ότι η Τουρκία ζήτησε χρήματα για θεραπεία και κακομεταχειρίστηκε. Η Ντέπολα, η οποία πήγε στην Ελλάδα για θεραπεία μετά την σκανδαλώδη είδηση, αρνήθηκε επίσημα τις κατηγορίες. Αξιοσημείωτο ήταν ότι τα λόγια της Ντέπολα που είπε ‘Οι Τούρκοι γιατροί με φρόντισαν πολύ καλά’».

Η Ελληνίδα τραυματίας βρέθηκε σήμερα στο χειρουργείο λίγες ώρες μετά την χτεσινοβραδινή της άφιξή της στην Ελλάδα.

«Η ασθενής ακολουθεί την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών, και θα παραμείνει για νοσηλεία για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο», σημείωσε το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγχείρηση πήγε πολύ καλά και η Ελληνίδα είναι στη φάση της ανάρρωσης μετά την απίστευτη περιπέτειά της που συγκλόνισε φυσικά και την οικογένειά της.

Με την οικογένεια επικοινώνησε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το θραύσμα έχει κάνει μία τρύπα, ένα τούνελ, έτσι ακριβώς το είπε ο γιατρός. Με πήρε και ο κύριος πρωθυπουργός τηλέφωνο να είναι καλά ο άνθρωπος, χτες το βράδυ, 22.00 η ώρα και μου ευχήθηκε περαστικά και στην Άννα τον ευχαρίστησα και εγώ», είπε ο πατέρας της κοπέλας.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα