Ερντογάν: Συνεχίζονται οι απειλές προς την Ελλάδα – «Βάλτε μυαλό, γιατί θα το πληρώσετε»

Ερντογάν: Συνεχίζονται οι απειλές προς την Ελλάδα – «Βάλτε μυαλό, γιατί θα το πληρώσετε»

Ο Ερντογάν μετά τα ευχαριστώ για η συμπαράσταση» που έστειλε και στην Ελλάδα με αφορμή την φονική βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, άρχισε ξανά τις απειλές. Συγκεκριμένα, επανέλαβε την καραμέλα το "θα έρθουμε νύχτα" απειλώντας ανοιχτά με εισβολή.
Την ακραία προκλητική του συμπεριφορά «θυμήθηκε» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Μπαλί, όπου βρέθηκε για τη G20, απείλησε ξανά την Ελλάδα με το «θα έρθουμε ένα βράδυ», ενώ κάλεσε την Ελλάδα «να ξέρει τα όριά της».

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν συζητήθηκαν τα ελληνοτουρκικά στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο Ερντογάν σε επιθετικό τόνο σημείωσε: «Πάντα λέω ότι μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα. Στην Ελλάδα 2-3 ονόματα υπάρχουν που δεν κάθονται ήσυχα, κάνουν συνεχώς τέτοιες δηλώσεις, λένε συνεχώς τέτοια λόγια, δεν ξέρουν τα όριά τους».

«Σε αυτό το σημείο λέμε γείτονα “κοίτα μην τα βάζεις μαζί μας”. Εξόπλιζε αυτά τα νησιά όσο θέλεις, τίποτα από αυτά δεν θα σε ωφελήσει. Να ξέρεις τα όριά σου με την Τουρκία. Υπάρχει η Τουρκία εδώ για αυτό θα πρέπει να μάθεις καλά τον τόπο σου, την πατρίδα σου, αν έχεις ήδη διαβάσει το παρελθόν σου, αν έχεις ήδη διαβάσει την ιστορία διεξοδικά, θα το δεις εκεί πολύ καλά. Όσα αεροπλάνα και όπλα έρθουν, δεν θα ωφελήσουν».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα