Η Βάνα Μπάρμπα συνάντησε έναν βαρύ, προβληματισμένο και στεναχωρημένο Μητσοτάκη

Η Βάνα Μπάρμπα συνάντησε έναν βαρύ, προβληματισμένο και στεναχωρημένο Μητσοτάκη

Για τη συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όσα συζήτησαν στο Μέγαρο Μαξίμου αναφέρθηκε σήμερα η Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή «Μega Καλημέρα».

 Η Βάνα Μπάρμπα ενθουσιάστηκε, όπως είπε, από την ανταπόκριση, αλλά όταν έφτασε στο γραφείο του, στην Ηρώδου Αττικού, είδε όπως η ίδια είπε έναν «βαρύ, προβληματισμένο και στεναχωρημένο» άνθρωπο, κάτι αρκετά μακριά από την εικόνα που θέλησε ο ίδιος να παρουσιάσει στην πρόσφατη – προεκλογική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί – ομιλία του κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο τρόπος με τον οποίο περιέγραψε η Βάνα Μπάρμπα τον πρωθυπουργό επιβεβαιώνει, εμμέσως πλην σαφώς, το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις απανωτές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών, παρά τις προσπάθειες των συνεργατών του να βγει από το «κάδρο» της υπόθεσης.   

«Πραγματικά είναι πολλά τα βάρη. Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη καμπή όλοι», είπε η Βάνα Μπάρμπα για να δικαιολογήσει την εικόνα που αντίκρυσε.

Πραγματικά τα βάρη είναι πολλά…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα