Οικονόμου για δήλωση Φωτίου: Ο Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες είναι έκθετοι και υπόλογοι

Οικονόμου για δήλωση Φωτίου: Ο Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες είναι έκθετοι και υπόλογοι

«Ο κ. Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες είναι έκθετοι και υπόλογοι» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στις δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώς Φωτίου.

«Μετά τον κ. Μαντζουράνη, συνεργάτη του κ. Τσίπρα και δικηγόρο του κ. Βαξεβάνη, που παραδέχθηκε την απουσία στοιχείων και τεκμηρίων για τα όσα «αποκαλύπτει» σε δόσεις ο εντολέας του, τη σκυτάλη πήρε άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Η βουλευτής κ. Θεανώ Φωτίου, πριν από λίγο στη Βουλή, αποκάλυψε ότι υπάρχει σχέδιο προσβολής της κυβέρνησης από κέντρα που δεν είναι ευχαριστημένα, επειδή η κυβέρνηση δεν προσάρμοσε στα μέτρα τους το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης, προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον», σχολίασε ο Γιάννης Οικονόμου.

Και πρόσθεσε για τη δήλωση της κας Φωτίου: «Υποστήριξε μάλιστα ότι οι “αποκαλύψεις” για τις υποκλοπές είναι κομβικό μέρος του σχεδίου αυτού. Όσο η Δικαιοσύνη προχωράει την έρευνά της και αναπτύσσονται οι θεσμικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την διαλεύκανση της υπόθεσης των κακόβουλων λογισμικών, τόσο η εκστρατεία λάσπης και σπίλωσης που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει. Ο κ. Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες είναι έκθετοι και υπόλογοι».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα