Νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές. Μητσοτάκης: «Δεν είχα άλλη δουλειά να κάνω»

Νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές. Μητσοτάκης: «Δεν είχα άλλη δουλειά να κάνω»

Το θέμα των υποκλοπών βρίσκεται στη υψηλή επικαιρότητα και η κυβέρνηση φαίνεται πως ακόμα δεν έχει βρει τον τρόπο να διαχειριστεί το ζήτημα και όλες τις νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Παρόλο που η οικονομία βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αναμένονται ενισχύσεις σε περισσότερα κοινωνικά στρώματα, αλλά και αύξηση του κατώτατου μισθού, «αγκάθι» παραμένει το θέμα των παρακολουθήσεων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε μία ομιλία στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ, και επιχείρησε να βάλει μία βαριά προεκλογική ατζέντα, θέτοντας όλα τα παραπάνω σε έναν «καμβά» προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με βαριές καταγγελίες για εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων. Τόνισε δε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να κυλήσει την χώρα στον βούρκο.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «τραμπισμό», ότι δηλαδή φέρνουν και δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή ακριβώς για να αποφύγουν την συζήτηση για την πραγματική οικονομία.

Όσον αφορά στο θέμα των παρακολουθήσεων, η βασική γραμμή της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι όλα αυτά θα τα αποκαλύψει η δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η κυβέρνηση δεν γνωρίζει τίποτα για τα παράνομα λογισμικά τα οποία τα αποδίδει σε ιδιώτες, και ότι η δικαιοσύνη θα πρέπει να διερευνήσει ποιοι τα διακινούν και τα χρησιμοποιούν.

Πρόκειται για μία πολιτική αντιπαράθεση σύμφωνα με την οποία προκύπτουν δύο ζητήματα· άλλο το τι συμβαίνει με αυτές τις εταιρείες παράνομου λογισμικού, ποιες εταιρείες έφεραν το εν λόγω λογισμικό, και άλλο το τι ισχυρίζονται τα κόμματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα