ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει σήμερα τον κ. Αθανασίου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει σήμερα τον κ. Αθανασίου

«Ο βουλευτής της ΝΔ, αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, σε ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας δήλωσε σε συνέντευξη του ότι δικαιολογούνται οι παρακολουθήσεις Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών για λόγους εθνικής ασφάλειας», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.  

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «ο κ. Αθανασίου όφειλε να γνωρίζει ότι η "εθνική ασφάλεια" αφορά την παρέμβαση τρίτης χώρας στα εσωτερικά της Ελλάδας ή τη συμμετοχή σε εγκληματικές δραστηριότητες». «Δεν αφορά και δεν μπορεί να αφορά το θρήσκευμα των Ελλήνων πολιτών ή βουλευτών. Ο κύριος Αθανασίου ισχυρίζεται στην ουσία ότι όσοι δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι είναι εθνικά επικίνδυνοι», υπογραμμίζει.   

«Στην πραγματικότητα ο κύριος Αθανασίου δήλωσε απερίφραστα όσα υπαινίχθηκε ο κ. Μητσοτάκης στο διάγγελμα του, επιχειρώντας να καλύψει τις επικίνδυνες ενέργειες της κυβέρνησής του με αναφορές στην εθνική ασφάλεια και "σκοτεινές δυνάμεις". Στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν την εκτροπή την οποία έχουν μεθοδεύσει επαναφέρουν θεωρίες "εσωτερικών εχθρών" από τις πιο σκοτεινές εποχές της ελληνικής Ιστορίας», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει:  

 «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να αποπέμψει σήμερα κιόλας τον κ. Αθανασίου. Διαφορετικά θα αποδείξει ότι είναι ο ίδιος ο υποβολέας τέτοιων απαράδεκτων δηλώσεων».  

Αθανασίου: Ναι στις υποκλοπές για λόγους εθνικής ασφάλειας - Το παράδειγμα που έδωσε

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα