Θορυβημένοι οι βουλευτές της ΝΔ από τις συνέπειες της υπόθεσης Λιγνάδη – Σοβαρές αντιδράσεις στο κόμμα

Θορυβημένοι οι βουλευτές της ΝΔ από τις συνέπειες της υπόθεσης Λιγνάδη – Σοβαρές αντιδράσεις στο κόμμα

Θορυβημένα από την εξέλιξη της υπόθεσης Λιγνάδη είναι πολλά από τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, καθώς η όλη ιστορία παίρνει την μορφή χιονοστιβάδας, η οποία μπορεί να συμπαρασύρει τα πάντα γύρω της. 
Οι εκδηλώσεις του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) -σ’ όλες τις θεατρικές παραστάσεις- κατά της δικαστικής απόφασης ν’ αφεθεί ελεύθερος ο γνωστός σκηνοθέτης παρά την καταδίκη του για δυο βιασμούς, έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς γίνονται αποδεκτές με χειροκροτήματα από χιλιάδες πολίτες.

Βουλευτές της ΝΔ εκφράζουν τον φόβο τους, ότι η υπόθεση αυτή μπορεί να στοιχίσει στην κυβέρνηση, καθώς οι πολίτες συνδέουν την αποφυλάκιση του Λιγνάδη με το γεγονός ότι υπήρξε διορισμένος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου από την υπουργό Πολιτισμού

Υποστηρίζουν ακόμα, ότι η αντίδραση της Λίνας Μενδώνη, περισσότερο πυροδοτεί την κατάσταση, παρά κινείται προς την κατεύθυνση της εκτόνωσης του κλίματος.

Όπως επισημαίνουν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος η υπόθεση αυτή έχει φέρει οργή και στους ψηφοφόρους της ΝΔ, ιδιαίτερα στους οικογενειάρχες. Οι πληροφορίες λένε ότι οι Βουλευτές της ΚΟ της ΝΔ έχουν δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα από ψηφοφόρους τους, οι όποιοι αδυνατούν να αντιληφθούν το τι ακριβώς έχει συμβεί με την όλη ιστορία.Παράλληλα, οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν ότι κακώς στελέχη της κυβέρνησης συνδέουν τις διαμαρτυρίες που υπάρχουν στις εκδηλώσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως λένε, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πολιτών που χειροκροτούν στα θέατρα τους ηθοποιούς που διαβάζουν τις ανακοινώσεις του ΣΕΗ, δεν είναι ψηφοφόροι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είναι απλοί πολίτες που διαμαρτύρονται για την απόφαση κι εμείς έχουμε αποφασίσει να τους χαρίσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ, λένε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που βλέπουν με ανησυχία την όλη ιστορία. Το θέμα αυτό ακουμπάει όλη την ελληνική κοινωνία προσθέτουν, ανεξάρτητα από το που βρίσκεται κάποιος πολιτικά».

.topontiki.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα