Δίκη Χρυσής Αυγής: Απορρίφθηκε το αίτημα Λαγού για αναστολή της ποινής του – Το ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απορρίφθηκε το αίτημα Λαγού για αναστολή της ποινής του – Το ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσα

Απορρίφθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων τα αιτήματα αναστολής της ποινής των τεσσάρων καταδικασθέντων σε πρώτο βαθμό μελών της Χρυσής Αυγής.

 Μάλιστα, σύμφωνα με το dikastiko.gr, στο άκουσμα της απόφασης ο Γιάννης Λαγός ξέσπασε… σε χειροκροτήματα.

Αντίστοιχα αιτήματα είχαν υποβάλει εκτός από τον Γιάννη Λαγό, και ο πυρηνάρχης του Περάματος Αναστάσιος Πανταζής, ο Ελπιδοφόρος Καλαρύτης και ο Γιώργος Σταμπέλος επικαλούμενοι ανεπανόρθωτη βλάβη από την παραμονή τους στη φυλακή. Σημειώνεται, ότι η εισαγγελέας είχε ζητήσει την απόρριψη των αιτημάτων, απόφαση που υιοθετήθηκε από το δικαστήριο.

«Μετά από 3 χρόνια φυλακής που έχω εκτίσει, για την οποία πιστεύω ότι είμαι μέσα παντελώς άδικα. Αυτή η υπόθεση δεν ξεκίνησε πριν δυο μήνες και μπορεί ένα δικαστήριο να έβγαλε εσφαλμένη απόφαση. Ήταν απόφαση προϊόν εντολών. Υπάρχει βίντεο με το γραμματέα τότε της κυβέρνησης ή ηχητικό με τον πρωθυπουργό να δίνει εντολές, τότε λυπάμαι αλλά εγώ μέχρι τα 40 μου δεν είχα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Ποια είναι η δικαιοσύνη που βλέπουμε να εφαρμόζεται;» ανέφερε ο Γιάννης Λαγός πριν την έκδοση απόφασης του δικαστηρίου και συμπλήρωσε ότι δεν ήταν ύποπτος φυγής ποτέ.

«Δολοφόνος είσαι!» φώναξε η Μάγδα Φύσσα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα