Ιδρύεται το πρώτο κόμμα αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα - Δείτε ποιος είναι ο αρχηγός

Ιδρύεται το πρώτο κόμμα αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα - Δείτε ποιος είναι ο αρχηγός

Ολοένα και αυξάνονται τα αντιεμβολιαστικά κόμματα και κινήματα στην Ευρώπη και έφτασε, πλέον, και η σειρά της Ελλάδας. Με τον Δημήτρη Κούβελα στο... τιμόνι, ιδρύθηκε η πρώτη επίσημη κίνηση αντιμεβολιαστών στη χώρα μας, υπό το όνομα «Πνοή Ελευθερίας».

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο νέος πολιτικός σχηματισμός, πρόκειται για ένα «δημιούργημα της ιστορικής συγκυρίας και αναγκαιότητας, όπως αυτή διαμορφώθηκε την τελευταία δεκαετία, με τα μνημόνια, τις υποχωρήσεις στα εθνικά μας δίκαια, τη Μακεδονία και το Αιγαίο, τη διαχείριση της πανδημίας και τα απόνερά της, την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας, την ενεργειακή κρίση και την απειλή επερχόμενης επισιτιστικής».

Και προσθέτει: «Ο επικεφαλής της πολιτικής πρωτοβουλίας, ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας, εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του, δήλωσε μεταξύ άλλων...

"Είναι ώρα να ξανασυστηθούμε, να πούμε δηλαδή ποιοί είμαστε, με ποιους είμαστε και που θέλουμε να πάμε", τονίζοντας πως: "Δε χρειαζόμαστε ΑΛΛΟ ένα κόμμα, αλλά μια ΑΛΛΗ πολιτική για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών στη χώρα και το διεθνές περιβάλλον της."... καλώντας τους πολίτες "να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι κοιτάζοντας μπροστά και να αγωνισθούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για μια Ελλάδα που μας ταιριάζει και μας αξίζει για μας και τα παιδιά μας!!!"

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ».

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κούβελας
Καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, ο Δημήτρης Κούβελας απασχόλησε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας όταν ξεκίνησε να προβαίνει σε ορισμένες... αμφιλεγόμενες δηλώσεις σχετικά με τα εμβόλια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος προέτρεψε ασθενείς με ρευματολογικά προβλήματα, οι οποίοι λαμβάνουν φάρμακα όπως η κορτιζόνη, να μην κάνουν το εμβόλιο. Έπειτα από αυτή τη δήλωση, η σελίδα HOAXES, διέψευσε τον ισχυρισμό αυτόν του καθηγητή, ο οποίος παραπέμφθηκε μάλιστα στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της διασποράς fake news.

Ο ίδιος μάλιστα είχε ισχυριστεί πως το ισχαιμικό επεισόδιο που είχε υποστεί ο Νίκος Χαρδαλιάς, σχετιζόταν με το εμβόλιο.

ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα