Πολιτική κόντρα για την κακοκαιρία – Σφοδρή κριτική της αντιπολίτευσης. Συγγνώμη Μητσοτάκη

Πολιτική κόντρα για την κακοκαιρία – Σφοδρή κριτική της αντιπολίτευσης. Συγγνώμη Μητσοτάκη

Η κακοκαιρία Ελπίδα έχει ξεσηκώσει και πολιτική κόντρα που δε λέει να κοπάσει. Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για τη λειτουργία του επιτελικού κράτους. Πάντως οι ευθύνες για όσα συνέβησαν γίνονται μπαλάκι ανάμεσα στην κυβέρνηση, την περιφέρεια και την διαχειρίστρια εταιρεία του δρόμου και όλα αυτα μετα από αλλεπάλληλες επιτελικες συσκέψεις δηλώσεις απόλυτης ετοιμότητας και φυσικα τις προειδοποιήσεις που υπήρχαν για το φαινομενο που έρχεται.
Στη σκιά του φιάσκου της Αττικής οδού μετά το πέρας της «Ελπίδας» συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο.

Στην εταιρία που διαχειρίζεται την Αττική Οδό ρίχνει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης η κυβέρνηση, η οποία ωστόσο απολογήθηκε για τα λάθη της δια των αρμοδίων υπουργών.

Βαριές καμπάνες για τους υπέυθυντους προανήγγειλε μέσω του MEGA ο Κώστας Καραμανλής.

Τις παραιτήσεις Οικονόμου, Στυλιανίδη, Καραμανλή, Σκρέκα, Θεοδωρικάκου και Βορίδη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Επειδή ωστόσο είναι πάρα πολλοί και θα μείνει χωρίς υπουργικό συμβούλιο, προτείνουμε στον εξαφανισμένο κ. Μητσοτάκη να τους πάρει όλους μαζί και να φύγουν μια ώρα αρχύτερα, μήπως και ανασάνει η χώρα», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αττική οδός δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τον σχεδιασμό που μας είχε υποσχθεί στις έκτακτες συσκέψεις, τόνισε ο Χρήστος Στυλιανίδης.

«Γίνεται αγώνας δρόμου για τις αποκατάσταση ακόμα 5.000 παροχών που παραμένουν χωρίς ρεύμα», δηλώνει στο MEGA ο Κώστας Σκρέκας.

Στον απόηχο του φιάσκου παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας που διαχειρίζεται την Αττική οδό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα