Κούγιας: Αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε λέει ο δικηγόρος για τον Στυλιανίδη

Κούγιας: Αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε λέει ο δικηγόρος για τον Στυλιανίδη

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη έκανε ο Αλέξης Κούγιας.

Μάλιστα, ο γνωστός δικηγόρος είπε, μιλώντας στον Ant1 το πρωί της Τετάρτης. «Ρε παιδιά, ρε πρωθυπουργέ; Αυτόν τον Στυλιανίδη που τον βρήκες; Άμα τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε. Είναι δυνατόν αυτός να λύσει ένα πρόβλημα με τις τοποθετήσεις που έκανε;», αναρωτήθηκε ο κ. Κούγιας.

«Να ζητήσει παραιτήσεις ο πρωθυπουργός»
Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε την επίθεση στον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής, επιρρίπτοντας του ευθύνες που δεν ζητά παραιτήσεις. «Ένας από εσάς δεν μπορούσε να κλείσει τους δρόμους της εισόδου της Αττικής Οδού; Δεν το έκανε η Αττική Οδός. Έρχεται ένας φαντάρος και το λύνει αμέσως. Εσείς δεν μπορούσατε να κλείσετε τον δρόμο και να γυρίσετε τα αυτοκίνητα πίσω; Δεν μπορούσε να το κάνει ένας του κρατικού μηχανισμού;

Για ποιο λόγο να πρέπει να εκτίθεται ο Μητσοτάκης για αυτούς τους ανίκανους ανθρώπους;», ενώ διερωτήθηκε, «η απαίτηση της παραιτήσεως δεν υπάρχει; Δεν μπορεί να υπάρξει ένας πρωθυπουργός και να πει “έλα εδώ, παραιτήσου τώρα”. Ο καθένας πρέπει να αξιολογείται με την αποτελεσματικότητά του. Δεν την έχεις; Γεια χαρά!».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα