Κόντρα Τσίπρα – Οικονόμου για το άνοιγμα των σχολείων και την ταινία του Don’t look up

Κόντρα Τσίπρα – Οικονόμου για το άνοιγμα των σχολείων και την ταινία του Don’t look up

Η ταινία Don’t Look Up του Netflix ήταν η αφορμή για μια νέα κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, με φόντο το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην ταινία Don’t Look Up, κάνοντας μια σύνδεση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τα σχολεία, με ανάρτησή του στο Τwitter.

Και προσθέτει: Στην περίπτωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η ταινία don’t look upθα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε don’t look the cases… Με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν. Και ο Θεός βοηθός…  
Άμεση ήταν η αντίδραση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου. «Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή -από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια» ανέφερε, υπογραμμίζοντας: «Είναι αποκαλυπτικό της πολιτικής ελαφρότητας του κ. Τσίπρα το ότι επιλέγει να κάνει χιούμορ, κακό μάλιστα, με την εκπαίδευση των παιδιών μας εν μέσω πανδημίας. Τελικά, ο πραγματικός χαρακτήρας ενός πολιτικού όντως φαίνεται από το τι θεωρεί αστείο».

ΥΓ: Όταν αποφασίζει ο κ. Τσίπρας να γράψει κάτι στα αγγλικά ας βάζει τουλάχιστον κάποιον να τα ελέγχει κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα