Κύριε Μητσοτάκη δυστυχώς επτωχεύσατε ηθικά : Εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας

Κύριε Μητσοτάκη δυστυχώς επτωχεύσατε ηθικά : Εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας

Εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, κλείνοντας την ομιλία του για τον προϋπολογισμό, ενώ είχε προηγηθεί ολομέτωπη επίθεση εφ όλης της ύλης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Παραιτηθείτε, είσαστε ανεπαρκής και επικίνδυνος. Να αντισταθούν οι πολίτες

«Έχετε σήμερα η ευκαιρία σας φανείτε αντάξιοι της ευθύνης σας. Να ανεβείτε σε αυτό το βήμα και αντί για δικαιολογίες, ψέματα και ύβρεις στους πολιτικούς αντιπάλους, φερθείτε έτοιμα και να δώσετε διέξοδο στο αδιέξοδο. Να παραιτηθείτε κύριε Μητσοτάκη και να προκηρύξετε εκλογές, να προκηρύξετε εκλογές να δώσετε τη δυνατότητα στη λαϊκή ετυμηγορία να δώσει διέξοδο.

Πατάτε δύο χρόνια στο λαιμό της χώρας και σε αποτελέσματα δημοσκοπήσεων. Ιδού η Ρόδος. Σας ζητάμε να δώσετε λύση. είχατε να διαχειριστείτε την κρίση, είστε όχι μόνο ανεπαρκής αλλά επικίνδυνος. Ως εδώ λοιπόν. Σας ζητώ σας δώσετε το δικαίωμα στον ελληνικό λαό να σας κρίνει για να ξεφύγει χώρα από τον κλοιό της πολιτικής σας». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πολίτες να αντισταθούν στην κυβέρνηση.

Για την έκθεση Τσιόδρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σήκωσε τους τόνους αναφερόμενος για την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα για τη θνητότητα εκτός ΜΕΘ. «Ειλικρινά δε ντρέπεστε να λέτε τέτοια ψέματα στον ελληνικό λαό για αυτή την τραγωδία που βιώνει; Μην απαντάτε σε μένα απαντήστε στους συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν. Και ακόμη και σήμερα, χθες το βράδυ είπατε το ψέμα ότι δήθεν δεν λάβατε γνώση της επιστημονικής μελέτης και ψάχνετε τώρα να βρείτε ποιος θα την φορτωθεί ότι την παρέλαβε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα