Παρθένα Κουτμερίδου – Λύγισε στο βήμα της Βουλής η Φωτεινή Αραμπατζή

Παρθένα Κουτμερίδου – Λύγισε στο βήμα της Βουλής η Φωτεινή Αραμπατζή

Iδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε χθες στη Βουλή η συγκίνηση της Βουλευτού Σερρών Φωτεινής Αραμπατζή που από το βήμα, έσπασε όταν αναφέρθηκε στο θάνατο της Παρθένας Κουτμερίδου.
Έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για να μιλήσει η Βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή. Θα μιλούσε στη συζήτηση επί της τροπολογίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών ηλικίας άνω των 60 ετών.

Η Παρθένα Κουτμερίδου που μόλις γέννησε πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού καθώς δεν ήταν εμβολιασμένη, ήταν το πρόσωπο στο οποίο αναφέρθηκε η κ. Αραμπατζή.

Την έπεισαν αντιεμβολιαστές είπε η κυρία Αραμπατζή.

Αν είχε κάνει το εμβόλιο, η συντοπίτισσά μου θα ήταν ζωντανή, θα χαιρόταν το μωράκι της, πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας ότι οι Σέρρες, από την αρχή της πανδημίας μετρούν πάνω από 580 νεκρούς.

Πρέπει να κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε, για να σταματήσει ο θρήνος. Χρειάζεται υπευθυνότητα από όλους, από μας, από το ιατρικό προσωπικό, από την κοινωνία ολόκληρη. Πρέπει να σταματήσει η πανδημία να είναι αντικείμενο στείρας πολιτικής εκμετάλλευσης κατέληξε.

Η Παρθένα Κουτμερίδου ήταν 42 ετών. Πριν λίγες ημέρες στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της νόσησε από τον φονικό ιό, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να βγάλουν το μωρό με καισαρική, αλλά να μην μπορούν εντέλει να σώσουν και τη μητέρα, έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Τα μηνύματα των φίλων της ραγίζουν καρδιές, ενώ σήμερα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Παρθένα Κουτμερίδου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα