Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν είναι η πρώτη ατυχία, ελπίζω να είναι η τελευταία και να βγω πιο δυνατή

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν είναι η πρώτη ατυχία, ελπίζω να είναι η τελευταία και να βγω πιο δυνατή

Ευχαριστώ για το απίστευτο κύμα συμπαράστασης που έχω λάβει από το πρωί ...  Ο καρκίνος είναι αρρώστια που πολεμιέται, ακόμα καλύτερα από το παρελθόν. Δεν θα το βάλουμε κάτω, θα δώσουμε τη μάχη.

Δεν είναι η πρώτη ατυχία, ελπίζω να είναι η τελευταία και να βγω πιο δυνατή!

Η Ντόρα Μπακογιάννη μετά την αποκάλυψη που έκανε η ίδια για τη μάχη που δίνει με το πολλαπλό μυέλωμα, έκανε τις πρώτες δηλώσεις σε εκδήλωση για τις γερμανικές εκλογές, στις οποίες έδωσε το «παρών» μαζί με τους Δημήτρη Καιρίδη, Ευρυπίδη Στυλιανίδη και Θοδωρή Ρουσόπουλο.
 
«Ευχαριστώ για το απίστευτο κύμα συμπαράστασης που έχω λάβει από το πρωί. Ένα δημόσιο πρόσωπο με χιλιόμετρα έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και να στείλει και ένα μήνυμα σε όσους περνάνε το ίδιο πρόβλημα. Ο καρκίνος είναι αρρώστια που πολεμιέται, ακόμα καλύτερα από το παρελθόν. Δεν θα το βάλουμε κάτω, θα δώσουμε τη μάχη. Δεν είναι η πρώτη ατυχία, ελπίζω να είναι η τελευταία και να βγω πιο δυνατή», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη, στέλνοντας «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, διότι τα μηνύματα που έχω λάβει από όλους τους πολιτικούς χώρους είναι τόσο συγκινητικά και μου δίνουν τόση δύναμη».

Κυριάκος Μητσοτάκης για Ντόρα Μπακογιάννη: Έχει δώσει πολλές μάχες – Θα βγει νικήτρια

Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τη μητέρα του: Η αγάπη σώζει

Όλος ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη

Ντόρα Μπακογιάννη: Πώς έγινε η διάγνωση για το πολλαπλό μυέλωμα
.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα