Φώφη Γεννηματά: Τρίτη ημέρα νοσηλείας – Τα νεότερα για την υγεία της

Φώφη Γεννηματά: Τρίτη ημέρα νοσηλείας – Τα νεότερα για την υγεία της

Για τρίτη ημέρα νοσηλεύεται στον 10ο όροφο του Ευαγγελισμού η Φώφη Γεννηματά. 

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εισήχθη στο νοσοκομείο τη Δευτέρα με συμπτώματα ατελούς ειλεού και μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της οφείλεται σε υποτροπή της βασικής νόσου που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. συνεχίζει να λαμβάνει υποστηρικτική αγωγή, ενώ οι γιατροί συνεχίζουν να της κάνουν εξετάσεις. 
Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος βρίσκεται στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά. Μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το βράδυ της Τετάρτης την επισκέφθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα.

Οι γιατροί χθες δεν έκαναν κάποια νεότερη ανακοίνωση για την υγεία της.

Τι θα γίνει με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ
Με την απόσυρση της κ. Γεννηματά  από τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος, οι συνδιεκδικητές της ανέστειλαν την προεκλογική τους δραστηριότητα, ωστόσο αποφασίστηκε σε συναινετικό κλίμα να μην υπάρξει καμία αναβολή και η εσωκομματική εκλογική διαδικασία να πραγματοποιηθεί στις 5 και τις 12 Δεκεμβρίου.

Φαίνεται πως υπήρξε η σκέψη να υπάρξει και τέταρτος υποψήφιος, και συγκεκριμένα ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ωστόσο το σενάριο αυτό δεν προχώρησε.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να προστεθούν και άλλοι υποψήφιοι για την προεδρία.

Σημειώνεται πως την Παρασκευή λήγει η προθεσμία ανακήρυξης υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, με ανοιχτό πλέον το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα