Μητσοτάκης: Έκανε της 3η δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού - Ας ακούσουμε, επιτέλους, τους επιστήμονες

Μητσοτάκης: Έκανε της 3η δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού - Ας ακούσουμε, επιτέλους, τους επιστήμονες

Εμβολιάστηκε και με την τρίτη δόση κατά του κορονιού ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός μετέβη στο Mega εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας στις 14:00 για να εμβολιαστεί κατά του κορονοιού με την τρίτη αναμνηστική δόση

Ο πρωθυπουργός δήλωσε : Μόλις ολοκλήρωσα την 3η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών.

 Και θα παρακαλούσα όλες και όλους να κάνουν το ίδιο, είτε όσον αφορά την 3η δόση είτε πρωτίστως όσον αφορά αυτούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί. Διότι πια τα δεδομένα είναι τόσο εμφατικά που δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου.

   Εννέα στους δέκα συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται και σήμερα διασωληνωμένοι είναι ανεμβολίαστοι και ένας πολύ μεγάλος αριθμός των συμπολιτών μας που χάνει τη ζωή του κάθε μέρα είναι και αυτοί ανεμβολίαστοι.

Ας ακούσουμε, επιτέλους, τους επιστήμονες. Ας δούμε τα πραγματικά δεδομένα. Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε για να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα μας συνολικά.

Να προστατέψουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα τους εαυτούς μας, αυτούς που αγαπάμε και το κοινωνικό σύνολο».

   Μετά τον εμβολιασμό ο Πρωθυπουργός είχε σύντομη συνομιλία με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, για την προετοιμασία ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ημέρες.