Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη διαγραφή. Οι αλήθειες έχουν κόστος

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη διαγραφή. Οι αλήθειες έχουν κόστος

Αμετανόητος μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ, ύστερα από τη διχαστική και αντικομουνιστική ομιλία του στη Βουλή, εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος πλέον Βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Με ανάρτησή του στα social media, αναφέρει ότι λυπάται για την διαγραφή του αλλα όπως λέει Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις.

Σημειώνεται ότι τα όσα ειπε ο βουλευτής από το βήμα της Βουλής, προκάλεσαν την αντίδραση τόσο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, όσο και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, ο οποίος με αρχηγική εμφάνιση «άδειασε» μεγαλοπρεπώς τον Μπογδάνο, ο οποίος σαστισμένος δεν είχε καταλάβει καν ότι ο υπουργός απευθυνόταν στον ίδιο.

Στα «σκαριά» ακροδεξιό κόμμα
Το μεταξύ οργιάζουν τα σενάρια που θέλουν τον βουλευτή να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με στελέχη του …ευρύτερου ακροδεξιού χώρου αλλά και της υποτιθέμενης πατριωτικής πτέρυγας της ΝΔ, για τη δημιουργία μορφώματος που θα κατέβει στις εκλογές εκμεταλλευόμενο την απλή αναλογική.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα