Πλεύρης: Δεν τίθεται θέμα μέτρων στη Θεσσαλονίκη

Πλεύρης: Δεν τίθεται θέμα μέτρων στη Θεσσαλονίκη

Απέκλεισε προς το παρόν το ενδεχόμενο λήψης περιοριστικών μέτρων στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, στον απόηχο της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού και νοσηλειών στα νοσοκομεία της πόλης.

Όχι σε νέα μέτρα στη Θεσσαλονίκη
Θέλουμε να εφιστήσουμε την προσοχή τώρα που είναι νωρίς. Ο στόχος μας είναι να τηρηθούν τα μέτρα, να επεκταθούν οι εμβολιασμοί και πραγματικά να διαχειριστούμε την πανδημία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν τίθεται θέμα μέτρων, επειδή πολλά λένε. Τίθεται θέμα της επίσκεψης για να προλάβουμε τα δεδομένα είπε.

Όσο για τον εμβολιασμό και τους αρνητές σχολίασε, μεταξύ άλλων: «Η Πολιτεία έχει πει ξεκάθαρα ότι η υποχρεωτικότητα δεν θα επεκταθεί». 

Τον κ. Πλεύρη υποδέχτηκαν στη Θεσσαλονίκη οι υγειονομικοί με αποδοκιμασίες. «Κάτω η χούντα από τα παιδιά μας, πάρτε πίσω τις αναστολές» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά του υπουργού και του κυβερνητικού έργου.

Νωρίτερα η Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Κατσίμπα μιλώντας στο Mega περιέγραψε την οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νοσοκομεία. «Δεν έχουμε εντατικές για covid. Eίναι πλήρη τα κρεβάτια. Ενώ έχουμε και συμβάντα με διασωληνωμένους να περιμένουν σε απλούς θαλάμους για νοσηλεία» είπε η κ. Δέσποινα Κατσίμπα.

«Σώστε την Θεσσαλονίκη. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να μην έχουμε πάλι τα ίδια», είπε σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbeast ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ζήτησε από τους στενούς του συνεργάτες να «πέσουν» πάνω στην κατάσταση και να την εξομαλύνουν με όποιο τρόπο μπορούν.


 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα