Πλεύρης: Το 91% στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι - Τι άλλο θέλουν κάποιοι εδώ μέσα;

Πλεύρης: Το 91% στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι - Τι άλλο θέλουν κάποιοι εδώ μέσα;

Σαφή έκκληση στους πολίτες να σταματήσουν να πιστεύουν θεωρίες συνωμοσίας από δήθεν ιατρούς του διαδικτύου και σε συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα να σταματήσουν να κλείνουν το μάτι στους ανεμβολίαστους απηύθυνε από τη Βουλή ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.
«Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Το 91% των διασωληνωμένων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας είναι ανεμβολίαστοι. Τι άλλο θέλουν κάποιοι εδώ μέσα για να σταματήσουν να λένε όσα λένε. Όσοι κλείνουν το μάτι στους ανεμβολίαστους να πάνε στις ΜΕΘ που εννιά στους δέκα τους άκουσαν και δεν εμβολιάστηκαν. Είναι υπεύθυνοι όσοι δίνουν στον κόσμο έστω και τον υπαινιγμό ότι κάτι άλλο συμβαίνει» είπε ο κ. Πλεύρης. 
Ο Υπουργός Υγείας έκανε λόγο για πανδημία των ανεμβολίαστων και απευθυνόμενος πλέον στους πολίτες είπε: «Ως πατέρας δύο παιδιών -η κόρη μου σε λίγο κλείνει τα 12 και θα εμβολιαστεί, καλώ τους πολίτες να μη διαβάζουν θεωρίες συνωμοσίες, να πάνε στους παιδιάτρους και να μιλήσουν με τους παιδιάτρους και αυτούς να εμπιστευτούν. Ο εμβολιασμός σε μικρές ηλικίες δεν είναι πράξη αλτρουισμού αλλά πράξη προστασίας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα