Για μπάνιο στα Φαλάσαρνα ο Μητσοτάκης - Βολές ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτογραφίες από την παραλία

Για μπάνιο στα Φαλάσαρνα ο Μητσοτάκης - Βολές ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτογραφίες από την παραλία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  εκμεταλλεύτηκε την μίνι περιοδεία που έκανε την Παρασκευή σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο σχετικά με την προώθηση των εμβολιασμών προκειμένου να πάρει λίγες ανάσες δροσιάς. Κριτική τον ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτογραφίες από την παραλία.

Έτσι, ο κ. Μητσοτάκης με το τέλος της περιοδείας ήρθε στα Χανιά για να πάρει ανάσες ξεκούρασης πριν επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο κ. Μητσοτάκης πήγε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Μαράθι, ενώ το πρωί της Κυριακής επέλεξε μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νομού Χανίων, τα Φαλάσαρνα. Εκεί, έφτασε πολύ νωρίς το πρωί, συνοδεία ανδρών της προσωπικής του φρουράς.

«Βολές» ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτογραφίες Μητσοτάκη από την παραλία
«Το θέαμα του πρωθυπουργού, που δημοσιοποιεί σέλφι από τις παραλίες, ενώ η χώρα δοκιμάζεται και η Αχαΐα φλέγεται, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

«Επειδή ενδέχεται να μην πιάνει σήμα εκεί που βρίσκεται», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «τον ενημερώνουμε ότι η αναζωπύρωση της πυρκαγιάς που έκαιγε από τη Δευτέρα και υποτίθεται ότι είχε ελεγχθεί, με χαμηλής έντασης ανέμους έκαψε τη μισή Αχαΐα μαζί με δεκάδες σπίτια και περιουσίες».

zarpanews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα