Φιλιππίδης: Ο κ. Πολάκης είναι το πρώτο επώνυμο πρόσωπο του αντιεμβολιαστικού κινήματος

Φιλιππίδης: Ο κ. Πολάκης είναι το πρώτο επώνυμο πρόσωπο του αντιεμβολιαστικού κινήματος

Για τα ερωτήματα που προκύπτουν από την αποκάλυψη του Παύλου Πολάκη ότι δεν έχει εμβολιαστεί μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο δημοσιογράφος Νίκος Φιλιππίδης.
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ένας γιατρός, χειρουργός, πολιτικός πρώτης γραμμής, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι το πρώτο επώνυμο πρόσωπο του αντιεμβολιαστικού κινήματος τους τελευταίους έξι μήνες» σημείωσε ο Νίκος Φιλιππίδης και πρόσθεσε πως όλοι έψαχναν να δουν ποιος θα είναι αυτός, κοιτώντας ανάμεσα στους «συνωμοσιολόγους της σειράς.

«Δεν μας “κάθισε” κανένας από αυτούς, όμως είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας» συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Πολάκης διαφημίζει ότι βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή της υγείας.

«Και το ερώτημα είναι ποιος έχει την ευθύνη, την υγειονομική ευθύνη, γιατί η ευθύνη δεν είναι μόνο δική του» πρόσθεσε ο κ. Φιλιππίδης.

Παράλληλα, μιλώντας για την ευθύνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης γύρω από το «θέμα Πολάκη» ο Νίκος Φιλιππίδης υπογράμμισε πως «ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να επιλέξει με ποιους θα πάει. Οι κ. Ξανθός, Φίλης και η κυρία Μπαζιάνα έκαναν το AstraZeneca και το λένε για να λάβουν όλοι το μήνυμα ότι θα πρέπει να εμβολιαστούμε, όμως ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να στηρίζει τον κ. Πολάκη και δίνει ένα κακό μήνυμα».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα