Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ σκόπιμα διέδωσε τον ιό με τις διαδηλώσεις

Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ σκόπιμα διέδωσε τον ιό με τις διαδηλώσεις

Σε πολύ υψηλούς τόνους απάντησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης για το θέμα της ειδικής άδειας που ελήφθη προκειμένου να γίνει νονός σε βάπτιση λέγοντας ότι η άδεια είναι προφανώς γνήσια και πως αν ήταν πλαστή θα έπρεπε όχι απλώς να έχει παραιτηθεί λόγω βλακείας αλλά και να εξαφανιστεί. 


Ο Υπουργός Ανάπτυξης αντέστρεψε μάλιστα τα πυρά στον κ. Τσίπρα λέγοντας ότι το 2016 η κυβέρνηση Τσίπρα άλλαξε τον νόμο για την πλαστογραφία προκειμένου να μην επιβληθεί ποινή στον αδελφό του τότε Πρωθυπουργού ο οποίος είχε καταδικαστεί για πλαστογραφία.

«Επειδή είδα τον κ. Τσίπρα να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στο θέμα της πλαστογραφίας. Την ίδια στιγμή που ψηφίζατε αυτόν τον νόμο για την παραγραφή της πλαστογραφίας, ο αδερφός του κ. Τσίπρα καταδικάστηκε από δικαστήριο ως πλαστογράφος αλλά λόγω νόμου του Τσίπρα δεν μπορούσε να καταδικαστεί σε ποινή διότι ο αδερφός του άλλαξε τον νόμο.Τόση είναι η ευαισθησία σας. Ο ίδιος για το αδίκημα της πλαστογραφίας για να μην καταδικαστεί. Να ζητήσει παραίτηση από τον εαυτό του αντί να ζητά να παραιτηθώ εγώ» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε ότι θα καταθέσει στη Βουλή το mail με τη χορήγηση άδειας από την Πολιτική Προστασία στην οποία βεβαιώνεται και η ημερομηνία επιμένοντας ότι υπήρχαν ειδικοί λόγοι αλλά και ότι ο Πρόεδρος της Αρχής διορίστηκε στη θέση επί ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω τους ειδικούς λόγους. Δεν πρέπει στην πολιτική μας αντιπαράθεση να χάσουμε την ανθρωπιά μας. Δεν θα γίνουμε γουρούνια επειδή θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυλιστούμε στην λάσπη. Το μυστήριο έγινε με την παρουσία έξι ατόμων συμπεριλαμβανομένου του ιερέως. Προσπαθείτε να παρασύρεστε την Ελλάδα στον βόθρο. Τελικά δεν είναι ένας ο Πολλάκης. Είστε όλοι Πολλάκηδες στον ΣΥΡΙΖΑ. Εύχομαι στον καθένα που μου λέει ότι θέλω ειδική άδεια να μη χρειαστεί ποτέ να έχει τους ειδικούς λόγους για την ειδική άδεια» είπε.

Καταλήγοντας ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συνέβαλε στη διάδοση της πανδημίας με τη συμμετοχή στις διαδηλώσεις. “Σκόπιμα διαδώσατε την πανδημία για να έρθει εδώ ο Τσίπρα και να κλαίγεται . Να ντρέπεστε και να πάτε να πείτε σε αυτούς που κόλλησαν ότι συμμετείχατε στις διαδηλώσεις ενώ ξέρατε ότι κολλάει ο ιός” είπε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα