ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Συνώνυμο της υποκρισίας - Υποστήριξε 151 πορείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Συνώνυμο της υποκρισίας - Υποστήριξε 151 πορείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα

Σε σκληρή ανακοίνωση προχώρησε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας καταδικάζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ,

Για “υποκρισία” κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στη δριμύτατη κριτική που ασκεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους κυβερνητικούς χειρισμούς στο ζήτημα της πανδημίας.

Σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως “από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι χθες συνδιοργάνωσε, υποστήριξε, προσκάλεσε και συμμετείχε σε 151 πορείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, υπέρ του Κουφοντίνα ή με άλλες αφορμές”.

Ταυτόχρονα στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως η αξιωματική αντιπολίτευση “χλευάζει τις προσπάθειες της κοινωνίας κατά της πανδημίας”, ενώ καταλήγει με την επικριτική φράση ότι “ΣΥΡΙΖΑ: συνώνυμο της υποκρισίας!”.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο το τελευταίο 3ήμερο οργάνωσε 31 συγκεντρώσεις σε πλατείες όλης τη χώρας, αγνοώντας πλήρως τα υγειονομικά μέτρα! Συνολικά από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι χθες συνδιοργάνωσε, υποστήριξε, προσκάλεσε και συμμετείχε σε 151 πορείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, υπέρ του Κουφοντίνα ή με άλλες αφορμές. Τη στιγμή που χλευάζει τις προσπάθειες της κοινωνίας κατά της πανδημίας, πάει πολύ να κουνάει και το δάχτυλο! ΣΥΡΙΖΑ: συνώνυμο της υποκρισίας!”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα