Γεωργιάδης: Εγώ δεν είχα εμπλοκή στην άδεια για την βάφτιση

Γεωργιάδης: Εγώ δεν είχα εμπλοκή στην άδεια για την βάφτιση

Εγώ δεν είχα εμπλοκή στην άδεια. Την άδεια την πήρε η οικογένεια, είναι απλοί πολίτες. Μπορείτε να στείλετε τους ρεπόρτερ στην Πολιτική Προστασία και να ρωτήσετε αν υπήρξε υπουργική παρέμβαση για την έκδοση της άδειας. Εγώ δεν ήξερα καν ότι θα πάρουν την άδεια»

Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για όσα ακούστηκαν για τη βάφτιση που ήταν νονός.

«Όταν πήραν την άδεια και μου είπαν ότι την έχουν, πήγα γιατί με είχαν τιμήσει με την πρόσκληση. Τι σχέση έχει ο υπουργός με την άδεια; Ο νονός βγάζει την άδεια; Οι γονείς έβγαλαν την άδεια. Για όλα τα μέτρα που έχουμε πάρει προβλέπονται εξαιρέσεις από την Πολιτική Προστασία όταν υπάρχουν σοβαροί λόγοι. Αυτό το εγκρίνει η υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας. Δεν το εξέδωσε η υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης για να ρωτήσετε εμένα» πρόσθεσε μιλώντας στον Real fm.


«Για τους λόγους θα ρωτήσετε την οικογένεια. Μπορώ εγώ να πω τους οικογενειακούς λόγους στο ραδιόφωνο; Δεν είναι δική μου δουλειά, πρέπει να ρωτήσετε την οικογένεια και την υπηρεσία που εξέδωσε την άδεια. Είχα εγώ οποιαδήποτε εμπλοκή με την έκδοση της άδειας αυτής; Απάντηση, όχι! Δεν είχα καμία σχέση. Όταν πληροφορήθηκα ότι η οικογένεια θα έκανε την βάπτιση και είχαν εξασφαλίσει την άδεια, παρευρέθηκα στην βάπτιση. Και απόδειξη ότι δεν έκανα κάτι παράνομο ότι έκανα ο ίδιος την ανάρτηση» συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η άδεια εξεδόθη από την οικογένεια, η οικογένεια δεν είναι υπουργοί, ούτε είχαν δηλώσει ότι νονός θα είναι ο Γεωργιάδης. Ούτε λέει πουθενά με νονό τον Γεωργιάδη. Ήμασταν έξι άτομα στην βάπτιση. Ήμασταν εγώ, οι γονείς και ο ιερέας σε άδεια εκκλησία. Πάντα ανακοινώνω αυτά που κάνω. Δεν έκανα κάτι παράνομο για να το κρύψω. Έχω λόγο να αποκρύψω κάτι που έκανα νόμιμα» σχολίασε.

Σε ερώτηση αν έχουν υπάρξει κι άλλες ειδικές άδειες ανέφερε ότι «από ότι πληροφορήθηκα και εγώ τώρα, έχουν υπάρξει κι άλλες. Δεν ήταν μόνο αυτή».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα