Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας έκανε τα χατίρια του Κουφοντίνα όταν ήταν πρωθυπουργός

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας έκανε τα χατίρια του Κουφοντίνα όταν ήταν πρωθυπουργός

Στην απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα αλλά και στην στάση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

To 2015 έκανε απεργία πείνας για να μην πάει στον Κορυδαλλό, το 2021 κάνει απεργία πείνας για να πάει στον Κορυδαλλό. Αντί να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη, βάζει τους μπαχαλάκηδες να σπάνε τα καταστήματα και να κάνουν πορείες. Να τον χαίρεται ο κύριος Τσίπρας, σημείωσε ο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε συνέντευξή, στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM 90,1.

«Ως πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τα χατίρια του Κουφοντίνα. Το ίδιο ονειρεύεται να του κάνει τα χατίρια ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μόνο που ο Μητσοτάκης δεν είναι Τσίπρας. Και η ταύτιση Τσίπρα-Κουφοντίνα και ο Πολάκης επιβεβαιώνουν αυτό που πάντα πίστευα και πάντα έλεγα: ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα του περιθωρίου. Συγκυρία τον έφερε στην εξουσία. Ποια συγκυρία; Ο πόνος του ελληνικού λαού μετά τη χρεοκοπία του '10 και τα αναγκαστικά σκληρά μέτρα που έλαβαν  οι τότε κυβερνήσεις», πρόσθεσε.

«Ο Δεκέμβριος του 2008 ήταν ένα σημείο καμπής του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Στην πραγματικότητα η πολιτική ισχύς του κυρίου Τσίπρα, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του '08. Μόνο που σήμερα δεν είμαστε στον Δεκέμβριο του '08. Οι συνθήκες στην κοινωνία είναι εντελώς διαφορετικές. Αν περιμένει ο κύριος Τσίπρας έναν δεύτερο Δεκέμβριο για να ξαναφουντώσει πολιτικά, προφανώς κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Η ελληνική κοινωνία έχει ωριμάσει, έχει απομακρυνθεί πια από όλα αυτά. Δεν υπάρχει σήμερα κανένα παλλαϊκό αίτημα υπέρ Κουφοντίνα» είπε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα