Μητσοτάκης για το γεύμα στην Ικαρία: Η εικόνα αδίκησε τις προθέσεις μου – Δεν θα επαναληφθεί

Μητσοτάκης για το γεύμα στην Ικαρία: Η εικόνα αδίκησε τις προθέσεις μου – Δεν θα επαναληφθεί

Στην επίσκεψή του στην Ικαρία και στη φωτογραφία από το γεύμα που παρατέθηκε, αναφέρθηκε στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες και αδίκησε την ουσία της επίσκεψης στην Ικαρία. Δεν θα επαναληφθεί, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Μια σύντομη ανασκόπηση. Έφυγα το Σάββατο στις 07.30 από την Αθήνα, πέταξα στους Φούρνους. Πρώτη επίσκεψη πρωθυπουργού εκεί εδώ και 25 χρόνια. Πήγα στη Θύμαινα. Στη συνέχεια με ένα σκαφάκι πήγα στην Ικαρία, στο νοσοκομείο. Πήγα στον Εύδηλο, στο Κέντρο Υγείας, επιθεώρησα το λιμάνι και κατέληξα στο σπίτι του κ. Στεφανάδη. Δεν νομίζω ότι το λέει κανείς εκδρομή αναψυχής.

Θα δεχθώ απόλυτα ότι η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες και αδίκησε την ουσία της επίσκεψης. Δεν θα επαναληφθεί, δήλωσε ο πρωθυπουργός στον ΣΚΑΙ για την Ικαρία.

Τα ίδια άτομα που ήμαστε μαζί στο ελικόπτερο, βρεθήκαμε στην ίδια βεράντα για ένα κέρασμα 15 λεπτών. Θα φροντίσουμε στις επόμενες περιοδείες μας να μην υπάρχει τέτοια εικόνα.

Κάποιοι ενοχλήθηκαν που ένας κεντροδεξιός πρωθυπουργός πήγε στην Ικαρία. Ξέρω ότι όπου πηγαίνω κινητοποιείται ο κρατικός μηχανισμός και λύνουμε διάφορα προβλήματα.

Δεν είναι δυνατόν αυτό το ζήτημα να παίρνει τη διάσταση που πήρε την ίδια στιγμή που η αντιπολίτευση καλούσε τους οπαδούς της σε συγκεντρώσεις στην Ικαρία. Και ο κ. Τσίπρας ήταν σε κλειστό χώρο.

Δεν θα δεχθώ από κανέναν να λέει ότι ο Μητσοτάκης πήγε στην Ικαρία για διακοπές. Υπάρχει κριτική για ένα φάουλ που έγινε το οποίο πρώτος το ομολόγησα και από την άλλη η αντιπολίτευση καλεί τον κόσμο σε διαδηλώσεις με όλους τους κινδύνους κορωνοϊού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα