Μακρή: Δεν υπάρχουν διαφορετικές ταχύτητες στη διδασκαλία, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι διδασκαλίας

Μακρή: Δεν υπάρχουν διαφορετικές ταχύτητες στη διδασκαλία, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι διδασκαλίας

Οι αποφάσεις για τα σχολεία λαμβάνονται σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, τόνισε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο η Υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή.

«Το Υπουργείο δεν μπορεί να απαντήσει προδικάζοντας, αποκλείοντας ή προβλέποντας τι θα γίνει… Το Υπουργείο προχωρά βήμα – βήμα κι ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών και με βάση αυτές παίρνει την πολιτική απόφαση», ανέφερε αρχικά η κυρία Μακρή αναφορικά στην πορεία της πανδημίας στη χώρα και την πιθανότητα να κλείσουν τα σχολεία..

«Είναι σύμφωνο με τις οδηγίες που δίνουν οι ειδικοί. Η τηλεκπαίδευση λειτουργεί στη χώρα μας αποτελεσματικά. Το Υπουργείο παρακολουθεί πολύ προσεκτικά την ύλη στα παιδιά από τις “κόκκινες περιοχές” που διδάσκονται εξ’ αποστάσεως. Έχουμε μειώσει κατά 30% την ύλη», τόνισε ερωτηθείσα για τις ανισότητες που πιθανόν δημιουργούνται με τα “σχολεία τριών ταχυτήτων”.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι: «δεν υπάρχουν διαφορετικές ταχύτητες στη διδασκαλία, υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι διδασκαλίας. Παρακολουθούμε στενά την τηλεκπαίδευση».

«Θα τεθούν από τους ειδικούς σε εμάς», δήλωσε αναφορικά με την καταλληλότητα των μασκών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα