Ραγδαίες εξελίξεις: Η ΝΔ αναστέλλει την κομματική ιδιότητα του ατόμου που κατήγγειλε η Μπεκατώρου

Ραγδαίες εξελίξεις: Η ΝΔ αναστέλλει την κομματική ιδιότητα του ατόμου που κατήγγειλε η Μπεκατώρου

 Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα του μέλους της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ραφήνας Αριστείδη Αδαμόπουλου από τη Νέα Δημοκρατία, μετά τις κατηγορίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, αναστέλλει την κομματική ιδιότητα του μέλους της ΔΗΜΤΟ Ραφήνας Αριστείδη Αδαμόπουλου, που καταγγέλλεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Όπως σημειώνει η ΝΔ, από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι συγκεκριμένες επώνυμες καταγγελίες, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου αποφάσισε την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Αδαμόπουλου και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Τι απαντά ο παράγοντας που κατηγορεί η Σοφία Μπεκατώρου ότι την κακοποίησε



από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι συγκεκριμένες επώνυμες καταγγελίες, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου αποφάσισε την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Αδαμόπουλου και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε μέσω των social media την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη. Ο κ. Μητσοτάκης με κείμενο που δημοσιεύει στο Facebook χαρακτηρίζει τις αποκαλύψεις ως πράξη με βαρύ κοινωνικό φορτίο η οποία αφυπνίζει συνειδήσεις.

«Η Σοφία έσπασε με γενναιότητα την αλυσίδα του φόβου και της σιωπής, δείχνοντας τον δρόμο ώστε το στίγμα της ενοχής να περάσει από το θύμα στον θύτη», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ σημειώνει: «είναι καιρός να ξεριζωθεί η εξουσιαστική βία εναντίον όποιου βρεθεί σε μία αδύναμη θέση. Είναι μάστιγα που υπονομεύει τα θεμέλια του πολιτισμού μας. Ας κάνουμε, λοιπόν, όλοι το πρώτο βήμα της Σοφίας: Μιλάμε, καταγγέλλουμε, αποκαλύπτουμε. Ώστε το φως της αλήθειας να κάψει για πάντα το έγκλημα που ζει στο σκοτάδι».

Αυτός είναι ο παράγοντας που κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα