18 μήνες μετά ένιωσα βαθιά συγκίνηση κλείνοντας την πόρτα του γραφείου απόψε

18 μήνες μετά ένιωσα βαθιά συγκίνηση κλείνοντας την πόρτα του γραφείου απόψε

Με βαθιά συγκίνηση έκλεισε την πόρτα του γραφείου της στο υπουργείο Παιδείας η Σοφία Ζαχαράκη, όπως αναφέρει η ίδια, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να την μεταφέρει στο υφυπουργείο Τουρισμού (ως αρμόδια για θέματα τουριστικής εκπαίδευσης και ειδικών μορφών τουρισμού) και τη θέση της στο υπ. Παιδείας να αναλάβει η Ζέττα Μακρή.

Σε ανάρτηση που έκανε στα social media, αναφέρει χαρακτηριστικά: «18 μήνες μετά...ένιωσα βαθιά συγκίνηση κλείνοντας την πόρτα του γραφείου απόψε.

Ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου δόθηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να εργαστώ για τον χώρο που υπηρέτησα από διάφορες θέσεις για πολλά χρόνια.

Χαρά που συνεργάστηκα με άξιους πολιτικούς, την Υπουργό @nkerameus και τον @vdigalakis με αποτέλεσμα! Με τα μέλη της κυβέρνησης και τους βουλευτές μας, με τους περιφερειάρχες και τους δημάρχους μας για να δώσουμε άμεσες λύσεις σε θέματα εκπαίδευσης και να εργαστούμε για το καλό των παιδιών μας.

Πλούτο εμπειριών και γνώσεων μέσα από τη συνεχή συνεργασία με τους γενικούς γραμματείς μας, τους περιφερειακούς διευθυντές και τους Διευθυντές Εκπαίδευσης, τους υπαλλήλους του υπουργείου, των διευθύνσεων εκπαίδευσης, των ΚΕΣΥ, των ΚΠΕ και όλων των δομών εκπαίδευσης. Με τους εκπροσώπους της Διδασκαλικής ομοσπονδίας αλλά και της ομοσπονδίας λειτουργών μέσης εκπαίδευσης με τις συμφωνίες και τις διαφωνίες μας!

Μεγάλη Περηφάνια για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι εκπαιδευτικοί μας όλων των βαθμίδων, οι μαθήτριες και οι μαθητές μας σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες και οι γονείς τους που έπρεπε να αναλάβουν πολλαπλούς ρόλους σ´αυτή τη συγκυρία. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!! Συνεχίζουμε!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα