Το γλέντι του Πολάκη στην Κρήτη εν μέσω καραντίνας - ΝΔ: Να τον διαγράψει ο Τσίπρας

Το γλέντι του Πολάκη στην Κρήτη εν μέσω καραντίνας - ΝΔ: Να τον διαγράψει ο Τσίπρας

Ο Παύλος Πολάκης δεν φαίνεται να πτοείται ιδιαίτερα από την καθολική καραντίνα σε όλη την Ελλάδα. Γλεντάει κανονικά με την παρέα του στην Κρήτη. 

Οι ιδιότητες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, αλλά και του γιατρού, δεν τον εμπόδισαν, αν και θα περιμέναμε πρώτος να τηρούσε τα μέτρα προστασίας.

«Σήμερα στα Χανιά μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Κουφαρδάκη και της γυναίκας του της Κατερίνας . «Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλαάει» Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!» έγραψε ο Παύλος Πολάκης στο Facebook ανεβάζοντας μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες.

 

ΝΔ: Να τον διαγράψει

Η ΝΔ σχολίασε με ανακοίνωσή της την ανάρτηση του Πολάκη, λέγοντας ότι «γράφει στα παλιά του τα παπούτσι τα μέτρα» και καλεί τον κ. Τσίπρα να τον διαγράψει.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει: 

«Ο ιατρός και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν.

Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα