Επεισοδιακή άφιξη Μιχαλολιάκου στη ΓΑΔΑ: Με απειλές, βρισιές και κουκουλοφόρους

Επεισοδιακή άφιξη Μιχαλολιάκου στη ΓΑΔΑ: Με απειλές, βρισιές και  κουκουλοφόρους

Θορυβώδης και επεισοδιακή ήταν η άφιξη του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί. 

Με απειλές, βρισιές και τη βοήθεια ανδρών με κουκούλες έφυγε από το σπίτι του στην Πεύκη ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος.

 Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τη στιγμή που ο Νίκος Μιχαλολιάκος έφευγε από το σπίτι του, στην Πεύκη, προκειμένου να μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, κάποιοι από τους υποστηρικτές του προπηλάκισαν εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρίσκονταν στο σημείο και τους επιτέθηκαν φραστικά, με αγοραίες εκφράσεις. Μάλιστα, όπως μεταδόθηκε, έγινε μία επιχείρηση αποπροσανατολισμού των δημοσιογράφων, καθώς η κόρη του Μιχαλολιάκου, Ουρανία, μαζί με άλλα άτομα μπήκαν από την μπροστινή είσοδο του κτιρίου και την ίδια στιγμή ο πατέρας της έβγαινε από το σπίτι, από μία πλαϊνή.

Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν πως η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να χτυπήσει με αυτοκίνητο δημοσιογράφους, ενώ η κόρη τους, ήταν μεταξύ όσων έβρισαν χυδαία τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από το σπίτι του μαζί με την κόρη του, Ουρανία, η οποία επιτέθηκε με χυδαίες εκφράσεις κατά δημοσιογράφων.

Υποστηρικτές του με κουκούλες έκαναν κλοιό γύρω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Όταν έφτασε στη ΓΑΔΑ η σύζυγος και η κόρη του επιτέθηκαν εκ νέου στους δημοσιογράφους.

O Nίκος Μιχαλολιάκος έφτασε στη ΓΑΔΑ και ένας από τους συνοδούς του τον είχε κρύψει με το σώμα του για να μην καταγραφεί από τις κάμερες.

Από πίσω ακολουθούσαν η Ελένη Ζαρούλια και η Ουρανία Μιχαλολιάκου που επιτέθηκαν λεκτικά και πάλι στους δημοσιογράφους.

Καθώς τα αυτοκίνητα του ιδίου και της οικογένειάς του έφθασαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, ορισμένοι από τους παριστάμενους είτε πολίτες είτε δημοσιογράφοι αποδοκίμασαν τον "αρχηγό” και άρχισαν να του φωνάζουν να πάει στη φυλακή να δει πώς είναι.
 
Ο αρχηγός του ναζιστικού μορφώματος έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στο πίσω μέρος ενός ιδιωτικού αυτοκινήτου. Μάλιστα ένας από τους άνδρες που τον συνόδευαν τον κάλυπτε με το σώμα του. Ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο Νίκος Μιχαλολιάκος ακολουθούσε ένα άλλο, στο οποίο βρίσκονταν η Ελένη Ζαρούλια και η Ουρανία Μιχαλολιάκου.
 
Οταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος άκουσε τις αποδοκιμασίες φώναξε και αυτός Σκατορουφιάνοι, απευθυνόμενος κυρίως στους δημοσιογράφους. Από την πλευρά της η κόρη του Ουρανία άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες στον κόσμο.
 
Τελικά τα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν από τους συγκεντρωμένους και χάθηκαν καθώς εισέρχονταν στο γκαράζ της ΓΑΔΑ. Δείτε το βίντεο της επεισοδιακής αύξησης Μιχαλολιάκου στη ΓΑΔΑ.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα